Astfel, odată cu noile joburi în IT pentru care compania caută să angajeze, la sfârșitul acestui an, echipa mindit.ro va depăși 310 colegi, de la aproximativ 180 în prezent.

Potrivit reprezentanților companiei, mindit.io vizează recrutarea de roluri pentru toate nivelurile de senioritate – intern, junior, middle sau senior, în tehnologii precum Java, Angular, React, Azure & AWS, TIBCO, IIB, QA Engineers, SQL. Pe plan local, compania are birouri deschise în București, Iași, Sibiu și Cluj, dar angajații sunt liberi să-și aleagă cea mai potrivită variantă– munca de la birou sau de acasă – inițiativă denumită în cadrul companiei minditNomad.

”În cadrul mindit.io, fiecare echipă funcționează ca un mini business, mai exact ne organizăm în echipe autonome, în funcție de proiecte și/sau clienți, fiecare având o strategie, obiective și provocări pentru care găsim soluții împreună, într-un mod transparent. Întrucât avem tot mai multe proiecte de amploare, suntem mereu în căutare de colegi noi, care să acopere diversele poziții deschise existente. Totuși, ne bucurăm și mai mult când întâlnim oameni cu aceleași valori ca noi, în jurul cărora ajungem să construim un rol, chiar dacă el nu exista până atunci”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io.

Joburi în IT: ce beneficii au angajații mindit.io

Conceptul minditNomad, unul dintre cele mai apreciate beneficii de către echipă, constă în oferirea angajaților posibilitatea de a lucra, dar și de a se bucura de timp de calitate locații de top din țară, precum București, Constanța, Comarnic, Cluj, Iași sau Sibiu.

”minditNomad nu se limitează doar la procesul de work from home, ci oferă colegilor noștri posibilitatea de a petrece timp singuri sau împreună cu echipa, familia sau prietenii în vile organizate atât ca spații de lucru, cât și de locuit. Practic, avem în fiecare dintre cele șase locații o casă ce include un spațiu de birouri și cele necesare pentru locuit și relaxat, respectiv dormitoare, băi, bucătărie, curte, terasă. Colegii noștri se pot duce acolo atât în concediu, cât și să lucreze, ceea ce înglobează adevărata semnificație a unei comunități nomade”, a menționat Maria Tudor, HR Director mindit.io.

Compania oferă, de asemenea, o listă de beneficii lunare, ore flexibile de lucru, toate echipamentele necesare pentru munca remote, precum și diverse bonusuri de performanță. De asemenea, după doi ani în cadrul organizației, angajații pot alege între două zile libere, ce se adaugă la numărul inițial de zile de concediu, sau alte beneficii.

Totodată, compania se concentrează pe dezvoltarea profesională a angajaților săi, segment ce susține acțiunile menționate anterior, centrate pe bunăstarea personală a acestora. Astfel, mindit.io, oferă acces la diverse platforme de învățare, buget de training și certificări, alături de training tech și de soft skills.

Mai mult, paleta de beneficii include și abonamente de sănătate și wellbeing - sesiuni de terapie și două zile libere, sub umbrela conceptului Mental Health.

Proiecte mindit.io în 2021

Unul dintre proiectele de top ale mindit.io în 2021 constă în dezvoltarea unei soluții pentru Planteneers, unul dintre cei mai importanți jucători din industria produselor alimentare vegane, ce a inovat în zona de tehnologie de înlocuire a hranei din surse animale cu alternative alimentare pe bază de plante.

Organizația oferă companiilor toate materiile prime și cunoștințele tehnice necesare pentru a aduce produsul pe rafturi. Aplicația Plantbaser a luat naștere din dorința de a automatiza procesul costisitor de timp de dezvoltare a produselor pentru potențialii clienți.

Swisscom este una dintre cele mai cunoscute și de încredere companii din Elveția, fiind principala companie de telecomunicații din țară. Swisscom Health este filiala care își propune să digitalizeze serviciile medicale în Elveția, în prezent având acoperire peste 200 de spitale prin Medical Connector - o soluție populară și des utilizată în domeniul sănătății.

Pentru editura Izzardd Ink, mindit.io a dezvoltat un instrument care plătește automat redevențele autorilor – softul automatizează întregul proces, iar clientul trebuie doar să încarce informații de la comercianți, precum și o soluție de inteligență artificială care citește manuscrise și oferă feedback pentru a-i ajuta pe autorii să scrie mai bine. Ambele proiecte au fost construite de la zero.

mindit.io este o companie românească, specializată în dezvoltarea de software, fondată în 2015 de Irina Arsene, CEO.

În prezent, mindit numără peste 180 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 50 de tehnologii, care operează pe un portofoliu de peste 200 de proiecte naționale și internaționale. Principalele industrii deservite de mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking și foodtech.