La ieșirea din cei 2 ani de pandemie, centrul din București este primul birou Pentalog care ține cont de noua realitate a muncii hibrid, cu accent pe colaborarea mixtă - la distanță sau față în față. Spațiul de lucru este adaptat numărului de angajați care vin ocazional la sediul companiei.

Strategia de alegere a sediilor Pentalog vine în urma studiilor interne prin care au fost consultați angajații. Astfel, 90% din angajații Pentalog și-au dorit libertate completă în alegerea frecvenței de prezență la birou.

Astfel, la nivelul companiei nu a fost adoptată nici o regulă strictă privind numărul orelor petrecute fizic la birou, fiind exclusiv opțiunea angajaților să lucreze la sediu sau de la distanță. Pentru cei care doresc să se alăture colegilor de la birou, Pentalog a pus la dispoziția angajaților o aplicație internă prin care aceștia își anunță prezența din timp și își rezervă un birou la care să lucreze. Acest sistem oferă o maximă flexibilitate și libertate pentru angajați de a lucra de oriunde, inclusiv din alt oraș sau altă țară.

Mai mult decât atât, compania le permite angajaților să lucreze din oricare din cele 15 sedii de pe 3 continente.

”O majoritate covârșitoare a colegilor noștri s-au exprimat în favoarea unui sistem de muncă flexibil, care să le permită să aleagă dacă lucrează de acasă sau de la birou. Am pus pe primul loc libertatea de alegere pe care o au angajații noștri, fără ambiguitate. Un alt aspect important a fost pentru noi poziționarea cât mai centrală a sediului, pentru a spori accesibilitatea colegilor și a clienților care vor să ne viziteze”, a declarat Dan Avram, Chief Customer Success Officer la Pentalog.

Joburi în IT: 150 de poziții deschise la Pentalog

Schimbarea sediului vine în contextul unei creșteri constante a companiei Pentalog pe piața extrem de competitivă din România. Ca urmare a strategiei de business și a dinamicii comerciale a companiei, Pentalog are în acest moment poziții deschise pentru circa 150 de specialiști IT.

”Ne dorim colegi care să contribuie la un impact pozitiv al tehnologiei în lume, alături de noi și de clienții noștri - companii de produs, native digital, unicorni și viitori unicorni. Căutăm, în special, programatori Python, NodeJS, ReactJS, .NET, Mobile și PHP, dar și specialiști DevOps. Viitorilor noștri colegi le oferim un mediu de lucru care să le asigure un echilibru între viața personală și cea profesională, dar și un mediu în care să continue să se dezvolte profesional, rămânând relevanți pentru provocările de mâine”, mai spune Dan Avram.

Pe lângă modelul de lucru flexibil, compania pune accent pe o cultură internă bazată pe cultivarea excelenței, pe o comunicare transparentă într-un mediu sigur, în care angajații cooperează eficient, dar se bucură și de o autonomie care le permite să-și lase amprenta asupra activității lor.

Angajații au la dispoziție nu doar beneficii materiale clasice (asigurare medicală privată, protecție împotriva riscului valutar, discount-uri la o listă de furnizori), dar și mentorat și resurse de training pentru dezvoltarea lor profesională, alături de o comunitate de specialiști de top.

Candidații interesați de pozițiile deschise în cadrul companiei pot aplica pe website-ul de cariere al companiei: https://www.pentalog.com/jobs/.