Antreprenoriatul nu este pentru toată lumea. Sunt destul de mulți oameni care se mulțumesc doar cu statutul de angajat. Chiar și dacă lucrează în IT, acolo unde spiritul antreprenorial este, să spunem, puțin mai vizibil. Dacă nu îți dorești să lucrezi pentru vreo companie mare, gen Cisco, Amazon, Dropbox sau Google, și cauți joburi în IT, am găsit o listă a celor mai bune startup-uri tech pentru care să lucrezi în 2018.

Asana

Cu sediul în San Francisco, Asana are până în 300 de angajați. Ceea ce le place oamenilor care lucrează acolo este faptul că birocrația este redusă, iar implementarea proiectelor se face rapid, fără ca prea mulți șefi să-și dea cu părerea ca să bată pasul pe loc. În plus, se încurajează inițiativa, iar oamenii pot să-și dezvolte proiectele cu potențial la care se gândesc.

Joburi în IT - TCG

Compania activează în domeniul consultanței IT, are sediul în Washiongton DC și în jur de 130 de angajați care apreciază foarte mult faptul că fondatorii companiei încurajează intraprenoriatul și dezvoltarea profesională a oamenilor din echipă. În plus, angajați au acces la traininguri diverse, primesc cadouri și certificate cadou la aniversări și bonusuri de performanță.

Startup-uri tech pentru care să lucrezi în 2018 – Justworks

Justworks oferă servicii de internet și are sediul în New York City. Cei aproape 170 de angajați sunt entuziasmați în privința transparenței venită de la fondatori și conducere. Ce le mai place la joburile pe care le au aici: autonomia de care se bucură, încurajarea de a prelua roluri de conducere. De asemenea, dacă sunteți printre cei care își doresc joburi în IT, trebuie să mai știți că la Justworks angajații beneficiază și de sesiuni de coaching.

Burwood Group

Compania are sediul în Chicago și aproximativ 200 de angajați care se declară încântați de susținerea venită din partea managerilor. În plus, angajații pot lua roluri diferite și se pot muta pe posturi în funcție de aptitudinile pe care le dezvoltă de-a lungul timpului.

Joburi în IT – KnowBe4

Sediul companiei este în Clearwater (Florida). KnowBe4 este activă în zona de security și are 300 de angajați care se simt ca într-o mare familie, după cum spun chiar ei, în cadrul companiei desemnate ca fiind unul dintre cele mai bune companii de tehnologie pentru care să lucrezi în 2018. Mediul de lucru și flexibiltatea sunt câteva dintre aspectele care-i atrag pe angajați să caute un job în cadrul KnowBe4.