Noua companie Ratiodata Accesa Romania SRL (RARo) combină experiența Ratiodata în numeroase industrii, cu expertiza Accesa în dezvoltarea de software de ultimă generație și oferă perspective de creștere pe termen lung, accelerând evoluția clienților chiar și în cadrul unor industrii extrem de reglementate.

Cu sediul în Cluj-Napoca, România, și centrul de date situat la Frankfurt, Germania, RARo oferă programatorilor și specialiștilor în managed services posibilitatea de a-și valorifica aptitudinile tehnice și experiența, dar și de a se conecta la cultura organizațională orientată înspre oameni a companiei Accesa, sprijinind brandurile globale în procesele lor de transformare digitală.

Prin intermediul serviciilor strategice de consultanță, dezvoltare, integrare și suport 24/7 pentru programele oferite și a aplicațiilor precum Java, .NET și SAP, programatorii și experții în operațiuni au oportunitatea de a răspunde provocărilor asociate proiectării, dezvoltării și operării de soluții tehnologice personalizate pentru companii, aliniate la cele mai înalte standarde de securitate și stabilitate.

„România se bucură de un număr mare de specialiști IT foarte bine pregătiți, comparativ cu celelalte țări europene. Prin intermediul noului joint venture și a combinației de competențe de care se bucură RARo, putem oferi servicii și mai cuprinzătoare decât cele de până acum, fiabile, acreditate și sigure. Pentru clienți, RARo va fi partenerul de încredere în tranziția de la serviciile clasice de IT la proiecte complexe, realizate folosind metodologia Agile”, a menționat Martin Greiwe, Managing Director Ratiodata. Ratiodata Accesa Romania SRL (RARo), cu sediul în Cluj-Napoca, a fost fondată în 2020 ca o asociere de tip joint venture între Ratiodata GmBH, companie producătoare de sisteme IT și Accesa IT-Group GmBH, furnizor de servicii IT.

Joburi în IT - 700 de profesioniști angajați la Accesa

Noua companie oferă servicii complete de outsourcing IT în domenii precum consultanță, dezvoltare software și servicii, testare, suport operațional în IT și managed services. RARo accelerează eficiența, agilitatea, calitatea și securitatea departamentelor IT, oferind servicii și soluții personalizate, fiabile și orientate către viitor.

Serviciile sunt oferite în România, centrul de date este situat în Germania, iar RARo garantează operațiuni IT sigure, certificate atât după standardele germane cât și române. Directori Generali sunt Martin Greiwe, Iulian Iuga, Klemens Baumgärtel și dr. Michael Stanka.

Cu peste 700 de profesioniști, din peste 20 de centre de competență, Accesa se poziționează ca un angajator de top pentru specialiștii care doresc să aibă un impact real și tangibil prin activitatea lor. Având parteneriate cu companii din Retail și Bunuri de larg consum, Producție, industria Auto, servicii Bancare și Asigurări, Accesa ajută organizațiile și oamenii din cadrul lor.