FC 2-4 este perfect pentru orice tip de suprafață, curățând în profunzime atât murdăria uscată, cât și cea umedă, datorită rolei care este umezită automat cu apă din rezervorul de apă curată. Acesta asigură o curățare uniformă și eficientă a pardoselilor dure, o curățare până la margini a suprafețelor, precum și colectarea ușoară a firelor de păr datorită filtrului integrat.

FC 4-4 aduce un plus de rezistență, datorită duratei mai mari de viață a bateriei și este perfect pentru încăperi mai mari, curățând suprafețe de până la 90 de metri pătrați dintr-o singură încărcare. Totodată, sistemul cu două moduri de curățare permite reglarea rotației rolelor precum și a cantității de apă utilizată.

„Cele două modele vin ca o completare a gamei noastre de mopuri electrice și sunt răspunsul la nevoile consumatorilor din ultimii ani. Dacă până acum se dorea confort la curățare, acum consumatorul este mult mai atent pe ce își cheltuiește banii și își dorește atât eficiență, cât și economie de timp, dar și de resurse. Modelele FC 2-4 și FC 4-4 sunt potrivite oricărei locuințe tocmai datorită adaptabilității de care dau dovadă pe orice tip de suprafață”, spune Mihaela Dărângă, Director Marketing la Kärcher România.

Caracteristica specială a noilor modele, FC 2-4 și FC 4-4, o reprezintă capacitatea de a realiza o curățare neîntreruptă pentru o durată mai lungă de timp (20 de minute, respectiv 30 de minute), datorită bateriilor interschimbabile 4 V, incluse în pachet, alături de încărcător. Acestea pot fi schimbate rapid și sunt compatibile cu toate dispozitivele Kärcher Battery Power de 4 V. În plus, datorită celulelor Li-Ion, oferă aparatelor o durată mai lungă de viață, dar și putere mai mare.

Modelul FC 2-4 impresionează prin designul autoportant, greutatea redusă de numai 2,2 kilograme și pornirea / oprirea automată. FC 4-4 stă în poziție verticală și ocupă un spațiu redus de depozitare datorită mânerului său detașabil.

Pe lângă tehnologia de care beneficiază, noile modele funcționează cu o cantitate redusă de apă, fiind dotate cu două rezervoare separate (unul pentru apa curată, celălalt pentru apa murdară). Astfel, acestea economisesc apa într-un procent de până la 90%, ajutând consumatorul să contribuie la protejarea mediului înconjurător.