Lăptăria cu Caimac a lansat recent gama de unturi, produsele fiind disponibile în marile lanțuri de magazine și online, pe Freshful.ro.

Noua gamă de unturi este cea mai recentă extindere a portofoliului de produse al Lăptăriei cu Caimac.

În ultimul an, alte trei noi produse au fost lansate pe piață: Iaurtul cu miere și polen, Rotocolul de cașcaval și Iaurtul răcoros.

De asemenea, compania plănuiește extinderea continuă a gamei de produse anul acesta, după lansarea untului, concentrându-se pe categoria de băuturi pe bază de lapte sau iaurt, brânzeturi maturate și brânzeturi cremoase.

În 2021, cele mai bine vândute produse au fost Laptele, Iaurtul natural și Smântâna dolofană, acestea fiind accesibile în peste 2.500 de magazine fizice, precum Mega Image, Carrefour, Auchan, Cora, Profi, Carrefour Market/Express, Selgros sau Metro, dar și online pe Freshful.ro, Bolt Market, sau alte platforme. Produsele Lăptăria cu Caimac pot fi găsite și în peste 400 de magazine mici și băcănii.

Producția de lapte a fermei a ajuns la o capacitate anuală de peste 15.000.000 litri, aceștia fiind utilizați pentru fabricarea produselor din portofoliul brandului, precum laptele, iaurtul, Ayranul, smântâna, cașul, cașcavalul.

Agroserv Măriuța a fost înființată în anul 1994 și până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, triticale, porumb, lucernă și altele, pe o suprafață de 3000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2700 animale).

Începând cu anul 2018 a pus în funcțiune o fabrică modernă de lactate și a lansat brandul Lăptăria cu Caimac. Lăptăria cu Caimac are propria fermă și o fabrică de procesare de ultimă generație, în care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.