Noua versiune îmbunătățită a laptopului XPS 13, respectiv 9300 a fost lansată la nivel global în cadrul evenimentului CES 2020, unul dintre cele mai importante evenimente anuale de tehnologie din lume.

Dispozitivul a fost clasat de către experți drept cel mai puternic laptop de 13’’ din categoria sa, obținând distincția de Best in Show.

Fibră de Carbon și Intel Core de a 10-a generație

Fabricat cu aluminiu prelucrat, fibră de carbon, fibră de sticlă ţesută, sticlă securizată Corning Gorilla și dotat cu procesor Intel Core din a 10-a generaţie, XPS 9300 utilizează cele mai calitative materiale și componente pentru a livra un produs final performant, rezistent și ușor.

Printre elementele distinctive care îl separă de versiunile anterioare se numără profilul cel mai subțire și mai mic de până acum, care maximizează, totodată suprafața ecranului printr-un display InfinityEdge cu margini înguste pe fiecare latură. Se creează, astfel, un factor de formă mai mic şi mai subţire decât toate versiunile XPS predecesoare.

Cu un afişaj mai mare de 16:10, care se întinde pe toate cele patru laturi, noul afişaj XPS InfinityEdge10 cu 25% mai luminos oferă mai mult spaţiu de ecran pentru mai multe sarcini efectuate simultan.

Procesoarele Gen Intel Core din a 10-a generaţie și durata de viaţă îndelungată a bateriei fac laptopul potrivit pentru utilizatorii care au nevoie de putere şi performanţă atunci când sunt la birou, și rezistență a bateriei atunci când sunt plecați.

Astfel, el este destinat preponderent celor care călătoresc, membrilor companiei care îl folosesc pentru a efectua sarcini de lucru și profesioniștilor din departamentele de creaţie.

Noul ambalaj XPS include materiale mai durabile şi elimină spuma, uşurând astfel reciclarea acestuia de către clienţi. Opţiunile disponibile includ varianta XPS 13 tradiţională cu Windows 10 sau Developer Edition care include Ubuntu 18.04LTS.

Caracteristici:

  1. Procesor: InteI Core de a 10-a generație - i5 și i7
  2. Display: Up to 13.4-in. touch display
  3. Sistem de operare: Windows 10 home
  4. Hard Drive: Up to 1TB M.2 PCIe NVMe Solid State Drive
  5. Memorie: Up to 32GB 3733MHz LPDDR4x Memory Onboard
  6. 13.4” UHD+ (3840 x 2400) InfinityEdge Touch Anti-Reflecitve 500-Nit Display. Margine InfinityEdge mai subţire și ecran cu 6,8% mai mare decât modelul anterior. Noul design permite integrarea ecranului de 13,4” într-o carcasă de 11”, permițând transportarea mult mai ușoară.
  7. Rezistenţă superioară: XPS 13 este construit dintr-un singur bloc de aluminiu, ceea ce îl face mai rezistent decât un sistem creat din componente separate. Cu design inspirat de industria aerospaţială, combinaţia dintre fibra de carbon şi fibra de sticlă împletită din care este construit suportul pentru mâini oferă rezistenţă maximă şi greutate minimă. Sticla Corning Gorilla 4 este de două ori mai rezistentă la deteriorări decât produsele concurente.
  8. XPS 13 9300 este primul laptop construit cu izolaţie termică GORE, care asigură o conductivitate termică la niveluri mai reduse decât aerul, într-un format subţire şi flexibil, pentru ca laptopul să rămână rece chiar şi atunci când utilizatorul lucrează din greu.
  9. Autonomie de funcţionare a bateriei – până la 19 ore şi 46 de minute