Laptopurile StudioBook integrează hardware dedicat profesioniștilor precum procesoarele Intel Xeon și grafica NVIDIA Quadro.

Grafica NVIDIA Quadro RTX oferă mai multe nuclee CUDA, RT și Tensor, făcând posibile randarea animațiilor, editarea clipurilor video 8K și manipularea datelor într-un mod mai eficient și mai fluid. Cantitatea de memorie RAM poate ajunge la 128GB, în timp ce spațiul de stocare pe SSD poate cuantifica până la 4TB.

ProArt StudioBook Pro X W730 este cel mai puternic notebook din această serie. Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

ProArt StudioBook Pro X este primul notebook din serie care integrează ScreenPad 2.0. Acest ecran tactil secundar interactiv îmbunătățește experiența uzuală de interacțiune cu laptopul, oferindu-le utilizatorilor o interfață intuitivă, similară celei de pe un smartphone, prin intermediul căreia pot gestiona cu ușurință sarcinile.

ProArt StudioBook Pro 17 W700 este un portabil performant, iar configurațiile disponibile sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 sau Intel Xeon, alăturate diverselor opțiuni grafice NVIDIA Quadro.

Modelele ASUS StudioBook 17 H700 disponibile în țara noastră au la bază procesoarele Intel Core i7 din generația a noua sau Intel Xeon și grafica NVIDIA GeForce RTX 2060.

Modelele din gama ProArt StudioBook 15 sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 și au până la 48 GB memorie RAM. Ecranul de 15,6 inchi, de tip NanoEdge, implementat pe ProArt StudioBook 15 are rame foarte mici. Modelele din această gamă urmează să intre în curând pe piața din țara noastră.

Laptopurile ProArt StudioBook sunt disponibile în magazinele specializate din România în diverse configurații, iar prețurile pornesc de la aproximativ 10500 de lei.