Sistemele mesh sunt perfecte pentru apartamente sau case cu suprafață mare, unde nevoia unei conexiuni puternice și stabile se simte cel mai acut. Deco M4 vine în sprijinul utilizatorilor care își doresc rapiditate și fluiditate, fiind un sistem mesh Gigabit care vine în varianta cu două sau trei unități, eliminând complet zonele cu semnal slab.

Unul dintre cele mai noi dispozitive lansate de TP-Link este sistemul mesh Wi-Fi 6 AX3000 Deco X60, un model de top compatibil cu noul standard Wi-Fi 6, potrivit pentru orice cerințe de conexiune, chiar și ale unei familii foarte numeroase. Acesta oferă viteze de până la 3000 Mbps - 2402 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2.4 GHz, asigură o acoperire de până la 650m2.

Gama de routere Archer cu tehnologie Wi-Fi 6 (AX), mai exact modelele AX10, AX20 și AX50 au fost concepute special pentru noua generație de home connectivity. În primul rând, beneficiază de Wi-Fi 6, care oferă viteze de 3 ori mai rapide, de 4 ori mai multă capacitate, o latență scăzută cu 75% și securitate avansată.

Archer AX11000 este soluția ideală pentru gaming extrem, cu 12 fluxuri de viteză Wi-Fi de peste 10 Gbps: 4804 Mbps (5 GHz Gaming) + 4804 Mbps (5 GHz) + 1148 Mbps (2.4 GHz) și funcții speciale precum Game Accelerator, Game Protocol sau Game Statistics – pentru detalii în timp real despre jocul tău favorit.

De asemenea, utilizarea unor routere OpenVPN / VPN precum Archer C80 și Archer A8 reprezintă o soluție care asigură securitatea conexiunilor atât pentru angajații care lucrează de acasă, cât și în termeni de soluții de business.

Lucratul de acasă sau învățatul de la distanță nu înseamnă doar o conexiune rapidă și stabilă la internet sau o acoperire mare a rețelei, ci și confortul pe care îl ai în spațiul de lucru sau de învățat. Pentru astfel de nevoi, TP-Link recomandă dispozitivele din gama Tapo, mai exact, Tapo L510E, becul Wi-Fi inteligent cu reglarea intensității lumii, priza Wi-Fi Mini Smart Tapo P100 cu control de la distanță și Tapo C200, camera Wi-Fi Pan/Tilt Home security pentru supraveghere constantă.