Tabletele au evoluat pentru a răspunde nevoilor oamenilor care alternează între muncă, studiu și distracție, oferind un echilibru perfect între mobilitate și performanță,” a spus Tony Chen, Vicepreședinte Tablets din cadrul Intelligent Devices Group, Lenovo.

Echipată cu opt difuzoare JBL Hi-Fi, incluzând patru tweetere matrix și patru woofere cu distribuție echilibrată a puterii integrate în 4 carcase de boxe cu o capacitate totală de 22 cc, tableta animă orice încăpere, oferind un bas profund și pronunțat, precum și frecvențe înalte clare.

În plus, este echipată cu tehnologia Dolby Atmos și poate susține un format audio de înaltă rezoluție de 24 de biți și o frecvență de 96kHz atunci când sunt utilizate căștile.

Pentru a maximiza funcționalitatea tabletei și sistemul audio proiectat și conceput împreună cu JBL, Lenovo Tab Plus poate fi transformată într-o boxă Bluetooth.

O experiență completă de divertisment

Lenovo Tab Plus oferă o experiență de divertisment completă, datorită combinației dintre performanțele sonore și ecranul 2K certificat TUV de 11,5 inch, cu o rată de refresh de 90Hz.

Pentru divertisment non-stop, chiar și în mișcare, tableta este echipată cu o baterie de 8600 mAh, care oferă până la 12 ore de redare a conținutului și beneficiază de încărcare rapidă de 45W, atingând capacitatea maximă în doar 90 de minute.

Cea mai nouă tabletă multimedia de la Lenovo este echipată cu un procesor MediaTek Helio G99, oferă până la 256 GB de stocare integrată cu opțiunea de extindere prin intermediul unui card MicroSD (vândut separat) și este rezistentă la apă și praf, având certificarea IP52.

Tableta dispune de funcția Immersive Reading Mode, prin intermediul căreia imaginea este reglată fin, simulând culorile paginilor unei cărți și se poate transforma într-o ramă foto digitală sau într-un ceas prin intermediul modului Standby. Modul Standby se activează automat când Lenovo Tab Plus nu este utilizată și se încarcă în modul landscape cu ajutorul suportului.

Lenovo Tab Plus asigură protecția utilizatorilor datorită dashboard-ului dedicat confidențialității care facilitează gestionarea permisiunilor și oferă actualizări timp de 2 ani cu 4 ani de patch-uri de securitate până în iunie 2028.

Tableta este compatibilă cu Lenovo Tab Pen Plus, cu încărcătorul de perete Lenovo 68W USB-C Wall Charger, cu tastatura wireless Lenovo Multi-Device și cu o husă de protecție realizată din material Dupont Tyvek și piele PU6.

Prețuri și disponibilitate:

  • Lenovo Tab Plus este disponibilă în România, cu un preț de pornire de la 1.299 lei.