Lenovo ThinkPad X1 Fold

ThinkPad X1 Fold are un ecran de 13 inci OLED ce poate fi pliat. Acesta poate fi folosit ca tabletă, ca laptop sau poți să-l întorci pentru a putea să te uiți la conținut digital. Tastatura laptopului e una touchscreen.

Laptopul are procesoare Intel de a 11-a generație, două porturi USB C, un slot de card SIM, 8 GB de RAM, până la 1 TB de stocare. Laptopul are și suport 5G.

Lenovo ThinkPad X1 Nano

Este cel mai mic și mai ușor ThinkPad din istoria Lenovo, are doar 900 de grame. E bazat pe noua platforma Intel Evo, optimizată pentru autonomie mare a bateriei. Sistemele sunt bazate pe Intel Tiger Lake, WiFi 6 și Thunderbolt 4.

Ecranul este de 13 inci 2K, poate fi touchscreen sau nu și are o orientare de 16 pe 10. Procesoarele pot fi până la Intel I7, memoria RAM poate fi de maximum 16 GB, iar stocarea de până la 1 TB. Vine cu suport pentru Linux sau Windows 10 pro. Prețul din ultimul trimestru al anului va fi de 1.400 de dolari.

Lenovo ThinkBook

Lenovo a anunțat și mai multe laptopuri din gama ThinkBook. ThinkBook 14s Yoga, ThinkBook 13s Gen 2 și ThinkBook 15 Gen 2, care au procesoare Intel sau AMD. Laptopurile vor fi disponibile în ultima parte a anului.