Frigiderul LG InstaView Door-in-Door cu UVnano folosește tehnologia luminii LED cu ultraviolete pentru a dezinfecta dozatoarele de apă la fiecare oră (sau oricând manual), eliminând până la 99,99% dintre bacterii și virusuri.

Dispunând de funcțiile LINEAR Cooling și DoorCooling+, frigiderul InstaView creează condițiile optime pentru alimente proaspete.

LINEAR Cooling minimizează fluctuațiile de temperatură – pentru un control mai precis, în timp ce DoorCooling+ răcește uniform întregul frigider, distribuind curenții puternici de aer prin ventilatoarele plasate strategic. Un aparat de făcut gheață din sertarul de congelare produce Craft Ice, bile sferice de gheață cu diametrul de 2,5 cm care se topesc încet.

Actualizată pentru anul 2020, perechea LG Fridge and Freezer este concepută pentru a se integra cu ușurință în mobilierul de bucătărie standard pentru un aspect curat și minimalist.

Design-ul acestora, cu ușa plată și balamale la față, este ideal pentru instalarea lângă perete, creând impresia de aparate încorporate. Aceste aparate dispun și ele de funcțiile LINEAR Cooling și DoorCooling+, alături de Metal Fresh, un finisaj metalic aplicat pe peretele interior din spate, ce aduce un plus de eleganță premium.

Frigider cu inteligență artificială

Cu cea mai recentă platformă IA de la LG, centrată pe consumator, cel mai nou frigider LG InstaView ThinQ simplifică mult alcătuirea listei de ingrediente, cumpărăturile, gătitul și chiar și curățenia de după mese.

Toate alimentele introduse sau scoase din frigider sunt urmărite automat prin tehnologia avansată LG de recunoaștere vizuală. Furnizată prin AI Connect, aceasta le poate oferi deținătorilor sugestii de mese gustoase pe baza inventarului de alimente, poate informa purificatorul de apă despre cantitatea de apă necesară pentru pregătirea mesei, poate seta un cuptor conectat la temperatura potrivită pentru gătit, pe baza rețetei, și poate chiar alege ciclul optim de spălare pentru mașina de spălat vase, pe baza alimentelor consumate.

LG InstaView ThinQ dispune, la rândul său, de funcțiile LINEAR Cooling, DoorCooling+ și Metal Fresh.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.