LG Wing se conturează a fi un telefon cu adevărat special, cu un design aparte. Acest smartphone pare să fie un fel de dispozitiv „transformers”, al cărui ecran principal se poate roti, dezvăluind astfel un al doilea ecran de dedesubt, potrivit Phonearena.com. Astfel, smartphone-ul în formă de „I”, dacă vreți, se transformă într-unul în formă de „T”.

Nu-mi imaginez exact cum ar trebui să te ajute acest nou design, cum ți-ar fi benefic, însă un lucru la care mă gândesc este că te-ar putea ajuta în jocuri prin faptul că nu mai ții degetele pe ecranul principal și astfel ai vedea mai bine.

Interesant este că un asemenea design de telefon a mai fost văzut în trecut, cu modelul Samsung SGH-Z130, al cărui ecran, de asemenea, se rotea.

LG Wing a fost dezvăluit de SlashGear, ce a prealuat informația de la publicația coreeană Herald. Acest nou telefon ar trebui să se lanseze în a doua jumătate a acestui an și ar avea un preț de vânzare de aproximativ 800 de dolari.

Vom vedea dacă acest concept va deveni realitate, dacă LG chiar produce acest telefon și care ar fi beneficiile unui asemenea design.