Programul de accelerare a fost dezvoltat de către trei dintre giganții industriei mondiale de construcții: LafargeHolcim, CCCC și Sika.

Până la data de 25 martie, startup-urile și antreprenorii din domeniu care doresc să-și dezvolte soluțiile se pot înscrie gratuit în program.

Preselecția startup-urilor care vor intra în program va avea loc pe 3 aprilie, urmând ca selecția finală a participanților să aibă loc între 16 și 17 aprilie. Programul de accelerare va demara în luna mai a acestui an și se va finaliza cu un Demo Day care va avea loc pe data de 19 noiembrie. Pe durata a 6 luni, companiile acceptate vor avea acces la un mix de expertiză în antreprenoriat, afaceri și în domeniul tehnic din partea LafargeHolcim, CCCC și Sika, precum și a altor experți.

În același timp, organizatorii programului de accelerare pun la dispoziția companiile participante:

  • Acces la cele mai bune echipamente R&D din industria construcțiilor,
  • Consiliere directă din partea a peste 150 de experți R&D ai LafargeHolcim,
  • Îndrumare din partea mai multor specialiști în diferite domenii și manageri de top care vor avea rol de mentori,
  • Conexiuni cu investitori,
  • Oportunități de afaceri potențiale cu actori importanți din industria construcțiilor,
  • Spațiu de birouri gratuit în cadrul Centrului R&D al LafargeHolcim din Lyon, Franța, primul și cel mai mare centru de cercetare din sectorul construcțiilor la nivel global.

Organizatorii programului de accelerare vizează startup-uri din domenii precum design & engineering (scanare 3D, inginerie structurală), materiale de construcții, logistică, echipamente și servicii de construcții, demolări.

LH Accelerator își propune să sprijine industria de construcții, prin susținerea startup-urilor, folosind experiența și expertiza marilor jucători din piața de profil. Toate acestea au scopul final de a găsi împreună soluții la probleme globale precum schimbările climatice și urbanizarea.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.