Oferta din acest an constă în reduceri reale de până la 90% pentru toate cărțile din portofoliu și în mărirea stocului la 1 milion de volume disponibile.

Librex anticipează un volum de peste 400.000 de cărți vândute și venituri în creștere cu 50% comparativ cu ediția Black Friday de anul trecut. Categoriile pe care compania le așteaptă să performeze cel mai bine sunt cărțile pentru adolescenți și cele pentru copii.

De asemenea, termenul de livrare garantat de către companie este de trei zile de la plasarea comenzii, motiv pentru care Librex a dublat numărul angajaților din depozit special pentru acest eveniment.

Librex Black Friday - 60% din comenzi achitate cu cardul

În ceea ce privește obiceiurile de achiziție, Librex așteaptă cifre asemănătoare celor de anul trecut – aproximativ 60% dintre comenzi vor fi achitate cu cardul, iar 86% dintre ele vor veni de pe dispozitivele mobile.

“Din respect pentru cititori, prețurile cărților de pe site-ul Librex se duc exclusiv în jos oricând anunțăm campanii de reduceri, nu doar de Black Friday. Cred că piața de e-commerce va crește și mai mult decât o face în fiecare an atunci când toți retailerii vor oferi reduceri reale, indiferent de nișa în care activează și indiferent de context.”, spune Ionuț Radu – fondator Librex.ro

Cele mai mici prețuri la cărți de Black Friday 2021

Printre cărțile populare care vor beneficia de reduceri consistente se numără “Freud. În vremea lui și a noastră”, de Élisabeth Roudinesco – 6.88 lei, “Lanțul de aur” (Besteller New York Times), de Cassandra Clare – 29.99 lei, “Ecuația iubirii” (Premiul Goodreads pentru cel mai bun roman de dragoste), de Helen Hoang – 16.68 lei, “Cele treisprezece motive“ (Besteller New York Times pentru adolescenți), de Jay Asher – 8.75 lei, “Pachet Colorici. Set 10 cărți” – 17.98 lei.