Serviciul Lime a fost reluat în București pe 26 mai. Abonamentul LimePass oferă deblocări gratuite în schimbul unei singure plăți de 9 lei.

Serviciul de abonament este conceput pentru a răspunde nevoilor celor care folosesc serviciile Lime în această perioadă pentru a face naveta spre birou.

„După cum a subliniat și Comandamentul pentru Situații de Urgență, trotinetele electrice oferă un mijloc de transport alternativ eficient pentru cei care doresc să călătorească în aer liber, conform standardelor de distanțare socială. Pe baza experienței noastre globale, știm că nevoia de opțiuni individuale de mobilitate crește odată cu aplatizarea curbei COVID-19", spune Luca Mateescu, Operations Manager pentru Lime România.

LimePass săptămânal oferă deblocări gratuite nelimitate ale trotinetei timp de șapte zile, în schimbul unei plăți de 9 lei. După ce achiziționează abonamentul, LimePass nu oferă gratuitatea curselor, acestea fiind în continuare plătite la minut, dar nu mai trebuie să plătești taxa de start.

Astfel, dacă folosești trotinetele de două ori pe zi ai o reducere săptămânală față de folosirea obișnuită de aproximativ 80% din taxele de deblocare.

Pentru a vă înscrie la serviciul de abonare la trotinetele LimePass, utilizatorii Lime pot pur și simplu:

• Deschide aplicația Lime

• Atingeți pictograma meniului din colțul din stânga sus

• Atingeți pictograma LimePass și urmați instrucțiunile