OPPO este un producător care a sosit oficial în România anul acesta și care aduce telefoane din toate gamele, de la mid-range, la premium și se concentrează pe ecrane de calitate, una dintre cele mai rapide încărcări din lume și camere ajutate de inteligența artificială la fotografii și filmări.

Pune evenimentul în calendar ca să primești notificare că începe live-ul.

Pe 4 noiembrie, la ora 17.30, pe paginile de Facebook OPPO și start-up.ro organiz[m o sesiune de tip Ask Me Anything cu reprezentanții OPPO pentru a afla toate detaliile și secretele telefoanelor acestora.

Ne vom concentra pe OPPO Reno4 Lite și OPPO Reno4 Pro 5G, dar putem să răspundem la orice întrebare și curiozitate legată de tehnologie.

Practic, deschidem transmisiunea pentru acele întrebări incomode la care de obicei producătorii de smartphone-uri nu vor să răspundă sau nu au ocazia. Nicio întrebare nu e interzisă și le vom lua pe toate de la voi, așa cum și noi vom avea destule întrebări pentru reprezentanții OPPO.

Folosește formularul de la final de articol dacă vrei să lași o întrebare sau urmărește live-ul de la ora 17.30 de miercuri, 4 noiembrie.

Reno4 Lite este telefonul ideal pentru portrete, astfel că este cea mai bună alegere pentru cei care își doresc să iasă în evidență în social media.

Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator.

Sunt disponibile modurile AI Super ClearPortrait, AI Super NightPortrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI NightFlarePortrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.

Ce am spus noi despre Oppo Reno4 Pro 5G?

De curând am realizat un review video pentru Oppo Reno4 Pro 5G, iar în următoarele zile vom publica și pentru Reno4 Lite. Iată concluziile noastre legate de Reno4 Pro 5G:

Oppo Reno4 Pro 5G vine cu îmbunătățiri la nivelul performanțelor, un design mai rafinat, cu o încărcare și mai rapidă, dacă acest lucru era posibil. Per total, Reno4 Pro 5G e un pachet premium, la un cost rezonabil față de alternativele ultrapremium de pe piață.

Dacă vrei un Android solid, dar care să fie sub 4.000 de lei, atunci Oppo Reno4 Pro 5G este una dintre cele mai bune alternative de pe piață. În plus, de curând Android 10 de pe Oppo, cu interfața Color OS, a fost actualizat și este extrem de stabil.

Telefonul nu e doar ceea ce vezi în caracteristici hardware, ci în optimizările de software și inteligență artificială care ajută la folosirea capacităților sale la maximum.