Noua tastatură de gaming G915 TKL promite calitate prin tehnologia wireless LIGHTSPEED, LIGHTSYNC RGB și switch-uri mecanice low profile pentru un design ultra-subțire, cu performanțe superioare și precizie de joc - toate cu o durată de viață a bateriei de până la 40 de ore.

Tastatura Logitech G915 TKL oferă o viteză de răspuns de 1 ms și până la 135 de zile de gaming non-stop cu iluminare oprită (pentru opt ore de joc pe zi). Pentru prima dată, Logitech G echipează o tastatură wireless fără numpad și cu iluminare LIGHTSYNC RGB activată, cu tehnologia LIGHTSPEED.

Logitech G915 TKL dispune de switch-uri mecanice low profile de înaltă performanță și care sunt la jumătatea înălțimii switch-urilor mecanice standard, asigurând o actuare a tastelor cu 25% mai rapidă (față de acționarea de 2 mm la swtich-urile standard) și o experiență de tastare mai confortabilă.

Tastatura este disponibilă în trei variante, cu switch-uri GL Linear, GL Tactile sau GL Clicky, pentru a se potrivi cu preferințele tuturor utilizatorilor. Versiunea liniară oferă o apăsare lină a tastei, în timp ce versiunea tactilă oferă o confirmare tactilă și subtilă în timpul apăsării pentru jucătorii care preferă feedback-ul direct. Versiunea clicky oferă un răspuns sonor și tactil la fiecare apăsare.

Logitech G915 TKL se încadrează în spațiile de joc mai mici și poate fi transportată cu ușurință la evenimente LAN sau în vizită la un prieten. De asemenea, dispune de un spațiu de stocare a dongle-ului LIGHTSPEED Wireless, localizat pe partea din spate a tastaturii. Lipsa numpad-ului asigură un spațiu suplimentar pentru a aduce mouse-ul mai aproape de tastatură. Astfel, mâinile pot fi poziționate mai apropiat și corpul centrat mai bine pentru un confort îmbunătățit, un aspect important pentru mulți gameri pasionați.

Tastatura wireless mecanică de gaming Logitech G915 TKL Tenkeyless LIGHTSPEED va fi disponibilă pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna iunie 2020, la un preț recomandat de 1099.9lei.