Noua colecție se adresează femeilor pasionate de gaming, dar și gamerilor care sunt în căutarea unui design mai jucăuș și o experiență personalizată de joc.

Colecția Aurora vine cu linie estetică și un design distinct, dar permite totodată personalizarea prin accesorii și opțiuni de culoare. Include, de asemenea, tehnologii avansate de gaming de la Logitech G, cum ar fi tehnologia wireless de înaltă performanță LIGHTSPEED și tehnologia de microfon Blue VO!CE. Rezultatul este o colecție de echipamente care îi invită pe toți jucătorii să se joace în stilul lor, oferind în același timp setul de funcționalități avansate cu care Logitech G i-a obișnuit.

„O mare parte din industria de gaming a fost blocată într-o abordare universal valabilă pentru toți gamerii. Acest lucru nu reflectă necesitățile adresate de către gama largă de consumatori care caută noi modalități de exprimare și se joacă pentru a se distra și relaxa, nu doar competitiv. Și, cu siguranță nu este în linie cu angajamentul Logitech de a oferi soluții pentru toți pasionații de jocuri video. Când ne-am uitat la propriile noastre produse de gaming, ne-am dat seama că putem face mai mult”, a declarat Ujesh Desai, Vicepreședinte și Director General al Logitech G. „Cu Aurora Collection am creat o colecție incluzivă, centrată pe joacă, accesibilitate și confort, și care susține angajamentul nostru pe termen lung, acela de a permite tuturor gamerilor să experimenteze bucuria jocului”.

Colecția Aurora a fost gândită pe baza feedback-ului primit de la femei din comunități de gaming din toată lumea și a fost adusă la viață de o echipă de lideri în inovație, design, inginerie și marketing, alcătuită predominant din angajate Logitech. Colecția a fost creată pentru a satisface dorințele și nevoile unui segment subreprezentat de gameri, iar procesul de proiectare a fost ghidat de următoarele trei principii:

  • Confort: în faza de proiectare, echipa a ținut cont de aspecte precum părul mai lung, ochelarii, cerceii și mâinile mai mici. Au explorat diferite materiale și finisaje ușoare și moi la atingere, și a acordat prioritate produselor care s-au simțit și arătat bine pentru sesiuni lungi de joc.
  • Accesibilitate: echipa s-a concentrat pe crearea unei experiențe mai delicate, cu tonuri mai blânde, materiale translucide și o lumină mai discretă.
  • Stil: Colecția Aurora încurajează gamerii să-și exprime personalitatea . Produsele vin în culoarea de bază - White Mist, dar pot fi personalizate folosind accesorii Pink Dawn și Green Flash. Gamerii își pot arăta, de asemenea, latura creativă cu mii de combinații de lumini personalizabile disponibile în G HUB cu semnătura luminoasă Aurora Collection, pe care Logitech G o numește Play Moods.

”Demersul nostru de a crea o colecție de echipamente de gaming incluzivă, ne-a făcut să ne punem o serie de întrebări esențiale despre propria noastră plăcere de a juca”, a declarat TIffany Beers, Head of Gaming Innovation la Logitech G. „Ne-am propus să proiectăm o colecție dedicată în special femeilor care se joacă, dar care sperăm că este relevantă pentru un segment și mai mare de jucători, dincolo de gen și stereotipuri. Suntem entuziasmați de colecția Aurora și de ceea ce ea reprezintă’’

Colecția Aurora este alcătuită din:

  • Căști wireless de gaming G735 - Cu finisaj White Mist, iluminare RGB eterică și mixare audio duală, G735 este o opțiune versatilă pentru orice gamer. Mai mult, sunt primele căști Logitech G care vin cu noile funcționalități ale tehnologiei de microfon Blue VO!CE, posibilitatea de a modula vocea unui jucător și capacitatea de a salva setările audio preferate în G Hub și direct în căști. Căștile wireless de gaming G735 maximizează, de asemenea, confortul pentru toți jucătorii și sunt optimizate și pentru dimensiuni mai mici ale capului. Gamerii au parte de sesiuni lungi de joc cu o autonomie a bateriei de peste 56 de ore (fără iluminare). Și se bucură de libertate datorită tehnologiei premiate de la Logitech G, LIGHTSPEED și conectivitatea Bluetooth®
  • Tastaturi mecanice pentru gaming G715 și G713 - Tastatura wireless G715 și tastatura G713 cu fir oferă un design discret cu taste de înaltă calitate, astfel încât gamerii să se exprime liber și să se joace în stilul lor. Un design compact, „tenkeyless” și înălțimea reglabilă asigură confort pe tot parcursul sesiunii de joc. Autonomia bateriei de peste 25 de ore, conectivitatea wireless LIGHTSPEED sau Bluetooth® permit utilizarea de oriunde. Ambele tastaturi vin cu un suport pentru mâini Cloud-Soft, inclus pentru confort sporit.
  • Mouse wireless de gaming G705 – Conceput special pentru mâini mai mici, cu design ergonomic și tehnologie avansată de gaming. Cântărind doar 85 de grame, G705 este proiectat pentru confort și performanță de lungă durată. Cu un senzor optic de înaltă calitate, conectivitate wireless LIGHTSPEED sau Bluetooth® ultra-responsivă, și un buton DPI ușor de accesat, gamerii pot da cei mai bun în joc.
  • Accesorii – Colecția Aurora este completată de opt accesorii noi. Suportul pentru mâini în formă de nor, brelocul și geanta de transport în formă de inimă, dar și alte accesorii precum pernițe pentru urechi, microfoane cu boom, carcase superioare pentru tastaturile G713 și G715, extractor de taste și perie de curățare, dar și mousepad-ul sunt concepute pentru a le oferi gamerilor posibilitatea să își personalizeze stilul de joc.

La fel ca toate produsele Logitech G, întreaga colecție Aurora este certificată „carbon neutral”. Piesele sunt realizate din material reciclat, iar cartonul ambalajului este produs din materiale ce provin din păduri certificate FSCTM. Așadar, cei care aleg produsele din Colecția Aurora, sprijină eforturile Logitech G de a gestiona responsabil resursele planetei. Pentru mai multe informații despre programele de sustenabilitate Logitech G, vizitați site-ul Logitech.

Preț și disponibilitate

Toate produsele din Colecția Aurora sunt disponibile pe LogitechG.com și la magazinele partenere începand cu luna august 2022. Logitech G735 are un preț de vânzare recomandat de 1,149 RON. Tastaturile de gaming Logitech G715 și Logitech G713 la un preț recomandat de 989 RON, respectiv 849 RON. Logitech G705 are un preț de vânzare recomandat de 499 RON.