Produsul este pentru cei care își doresc să fie productivi și care vor să lucreze confortabil perioade îndelungate. Noul mouse wireless M190 are o arie de utilizare de până 10 metri și poate fi folosit atât acasă cât și la birou, oferind un control precis al cursorului și scrolling line-by-line. Forma ambidextră face din M190 mouse-ul ideal pentru mâinile care caută un design full-size și o alternativă la trackpad.

“M190 combină tehnologia wireless, confortul zilnic și navigarea ușoară cu calitatea și precizia mouse-ului Logitech la un preț excelent”, a declarat Larisa Popescu, marketing manager România. “Dacă ești în căutare să achiziționezi sau să îți completezi set-u-ul wireless cu un mouse full-size, fără a avea un preț full-size, M190 este mouse-ul perfect pentru tine”.

Mouse-ul wireless M190 Full-Size este creat pentru a urmări curba naturală a mâinii cu butoane cu forma concavă și cu suport suplimentar pentru palmă. În plus, oferă o utilizare fără griji de până la 18 luni cu bateria inclusă, trecând automat în modul de economisire a energiei atunci când nu este utilizat. Receptorul USB permite o conectare rapidă și este ușor de transportat de la un spațiu de lucru la altul, cu o conectivitate fiabilă în orice circumstanță.

Mouse-ul wireless Logitech M190 Full-Size este disponibil pe Logitech.com și în magazinele partenerilor la un pret recomandat de 69.99 lei.