Noul combo este disponibil în variantele de culori graphite și alb, are caracterul familiar de tastare și click al celui mai bine vândut combo din lume de la Logitech, dar fără sunetele perturbatoare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Tastatura full size oferă un design rezistent la scurgeri accidentale de apă, taste durabile și piciorușe ferme, înclinate și cu înălțime reglabilă pentru un plus de utilitate și confort. Durata de viață a bateriei de până la 36 de luni, reduce bătaia de cap a schimbării bateriilor, pentru a putea continua lucrul cu ușurință, wireless și fără întârzieri.

Mouse-ul confortabil și compact are o formă bine conturată, cu click neted și precis, toate în modul silențios. Împreună cu o durată de viață a bateriei de 18 luni, mouse-ul include un comutator de pornire și oprire, astfel încât să fie gata să funcționeze când este nevoie. Mai mult de atât, dispune de o conexiune wireless puternică de până la 10 metri realizata cu receiver-ul USB Logitech.

MK295 Silent Wireless Combo este disponibil pe Logitech.com și în magazinele partenerilor la un pret recomandat de 169.9 lei.