Noua colecție include tastatura MX Mechanical Mini pentru Mac, mouse-ul MX Master 3S pentru Mac, mouse-ul Lift pentru Mac și tastatura K380 Bluetooth pentru Mac într-o nouă culoare – Blueberry.

"Am creat o colecție de periferice elegante ce aduc un upgrade funcțional, personalizare și confort modului nostru de lucru. Și pentru că știm că oamenii sunt diferiți, această colecție a fost proiectată și dezvoltată pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor Apple", a declarat Delphine Donné, vicepreședinte și director general pentru creativitate și productivitate la Logitech.

MX Mechanical Mini pentru tastatura de Mac

Prima tastatură mecanică optimizată pentru Mac de la Logitech, disponibilă în Space Gray și Pale Gray, are un layout de tastatură pentru Mac, cu capacitatea de a personaliza comenzile rapide și de a accelera creativitatea cu Logi Options+. MX Mechanical Mini pentru Mac dispune de taste tactile silențioase și iluminare inteligentă, pentru a rămâne în flux în orice condiții de lumină.

Conectează până la trei dispozitive Apple diferite pentru macOS, iPadOS sau iOS cu Easy-Switch și încarcă tastatura cu un cablu USB-C în timp ce lucrezi.

MX Master 3S pentru mouse-ul Mac

Un icon reimaginat pentru utilizatorii avansați de Mac, mouse-ul MX Master 3S pentru Mac, disponibil în Space Gray și Pale Gray, combină atributele deja apreciate de la MX Master cu funcții noi pentru confort, performanță și flux de lucru maxim.

Cu rotița electromagnetică MagSpeed, puteți parcurge 1.000 de linii pe secundă și să setați DPI-ul între 1.000 și 8.000 pentru lucru precis pe unul sau mai multe monitoare de înaltă rezoluție.

MX Master 3S pentru Mac oferă click-uri silențioase, un sistem de tracking care funcționează pe sticlă, se reîncarcă rapid cu cablul USB-C în timpul utilizării și poate conecta până la trei dispozitive Apple diferite pe macOS și iPadOS cu Easy-Switch.

Mouse-ul Lift pentru Mac

Conceput pentru confortul zilnic, Lift for Mac este un mouse ergonomic vertical ideal pentru persoanele cu mâini mici și mijlocii. Dezvoltat și testat în Logitech Ergo Lab, unghiul de ridicare de 57° pentru Mac plasează mâna într-o poziție naturală de strângere de mână.

Acest lucru pune mai puțină presiune pe încheietura mâinii pe tot parcursul zilei și plasează brațul și partea superioară a corpului într-o postură mai naturală.

Tastatura K380 Multi-Device Bluetooth pentru Mac (Blueberry)

O tastatură modernă, cu tastare asemănătoare laptopului și cu un aspect minimalist, tastatura K380 Multi-Device se integrează natural în set-up ul Apple și funcționează perfect pe dispozitivele Apple.

Disponibilă în noua culoare Blueberry, această tastatură ușoară, care economisește spațiu, permite confortul tastării în stil desktop oriunde v-ați afla, acasă sau pe drum. Tastele oferă o experiență de tastare lină și ultra-silențioasă și se conectează prin Easy-Switch printr-o simplă apăsare de buton pe MacBook, iPad sau iPhone.

Prețuri și disponibilitate

Disponibile din septembrie 2022 pe logitech.com și pe site-ul partenerilor la nivel mondial, prețurile de vânzare sugerate sunt:

- MX Mechanical Mini pentru Mac: 789.9 lei

- MX Master 3S pentru Mac: 649.9 lei

- Lift pentru Mac: 399.9 lei

- K380 pentru Mac: 269.9 lei