În luna ianuarie, Razer anunța proiectul unei măști futuriste. Ceea ce părea atunci doar un proiect care nu va deveni realitate este astăzi la vânzare pe site-ul companiei cunoscute pentru dispozitivele sale de gaming.

Razer Zephyr poate fi comandată pentru 100 de dolari și conține 3 filtre care pot fi înlocuite, dar există și un pachet de 150 de dolari care include 33 de seturi de filtre pentru 99 de zile de folosire. Razer recomandă schimbarea filtrelor la 3 zile. Acestea sunt, de fapt, cel emai scumpe, pentru că un set de filtre pentru o lună costă 30 de dolari. Ele te protejează ca o mască N95, dar tot nu vei fi lăsat să urci în avion la unele linii aeriene care nu acceptă măști cu supapă.

Cu toate că Razer spune că masca te protejează, momentan ea este doar înregistrată la FDA și nu a primit încă aprobare. Razer chiar spune că nu e un dispozitiv medical și nici echipament de protecție și nu ar fi fost testată împotriva Covid-19. De altfel, masca e considerată acum mai mult un purificator de aer personal.

Filtrele ar avea protecție N95 și lucrează împotriva bacteriilor. Masca arată ca una de gaze, are LED-uri RGB și două ieșiri unde se montează filtrele. În fața gurii este transparentă. În plus, are două ventilatoare pentru filtrarea aerului care funcționează la două viteze, 4.200 și 6.200 de rotații pe minut. Deși inițial Razer menționa faptul că masca va avea și amplificatoare și boxe pentru a fi auzit, prima generație nu are aceste feature-uri. Poți să schimbi luminile RGB din aplicații de Android și iOS, iar bateria ar avea o autonomie 8 ore după o încărcare.