Știrile și interviurile pot fi urmărite pe platforma online dedicata - https://mccanntv.com/ - și pe pagina de f\Facebook a grupului McCann, care acum s-a transformat în McCann TV: https://www.facebook.com/McCannRomaniaTV/

Platforma găzduiește 4 tipuri de programe:

  • “What Now?” prezintă răspunsuri la cea mai presantă întrebare din ultimele luni.
  • “One Minute Truth” - un program cu insight-uri strategice despre branduri și consumatori.
  • “Strategic Hack” - articole despre schimbările de obiceiuri influențate de criză Covid-19
  • “One Hour Truth” – un webinar prezentat de Rodney Collins, SVP, Director, McCann Truth Central Europe și Adina Vlad, Managing Partner, Unlock România.

Printre invitații de până acum în programele McCann TV s-au numărat Darren Cahill, Horia Tecău, Irina Rimes, Radu Muntean, Anton Groves, Hypno, fiecare dintre ei împărtășind publicului din experiența lor și felul în care își continuă activitatea și proiectele pe timp de pandemie.

“Noua realitate și schimbările produse peste noapte au adus cu o dată cu ele nu doar un volum imens de știri dar și un val de incertitudine și întrebări în ceea ce privește viitorul. Proiectul McCann TV a fost creat din dorința de a aduce optimism și speranța prin sfaturile și insight-urile experților și a diferitor leaderi care s-au adaptat cu succes, în timp record, la situația actuală.”, a spus Cătălin Dobre,CCO McCann România/Creative Director CEE.

Emisiunile integrale pot fi văzute aici.