MedLife oferă companiilor și angajaților lor un pachet integrat de soluții pentru protejarea sănătății, atât prin intermediul abonamentelor medicale, cât și prin asigurarea sănătate de grup NNCare.

NNCare se adresează companiilor cu cel puțin 20 de angajați, care oferă sau plănuiesc să ofere echipei abonamente medicale MedLife, ca parte a pachetului de beneficii extra salariale. Astfel, pe lângă beneficiile incluse în abonamentul medical, asigurarea de grup oferă protecție și sprijin financiar în situații neprevăzute care necesită spitalizare sau intervenții chirurgicale, tratament, analize și consultații în regim ambulatoriu sau de urgență.

„Asigurarea de sănătate de grup NNCare este un pas important în demersurile noastre de a contribui la îmbunătățirea calității vieții pacienților, de a răspunde în timp real nevoilor lor, dar și de a fi un partener de nădejde pentru companiile din România. Asigurarea NNCare vine în completarea portofoliului nostru de servicii corporate, pe care l-am dezvoltat într-un ritm accelerat anul acesta pentru a oferi angajatorilor și echipelor lor soluții complete pentru sănătate, de la wellness, prevenție și diagnostic, la tratament și spitalizare, în cazul situațiilor neprevăzute”, spune Mirela Dogaru, Director Comercial MedLife Group.

Asigurarea NNCare poate fi adăugată abonamentelor medicale MedLife și este modulară, putând fi personalizată în funcție de tipul de servicii medicale incluse și de nivelul de protecție ales. Asigurarea acoperă cheltuieli de până la 250.000 de lei pe an, în funcție de problema de sănătate, și se diferenţiază prin beneficiile pentru afecțiuni grave și prin serviciul de tip a doua opinie medicală, care oferă acces la peste 500 de medici din 90 de centre medicale de renume din străinătate.

„Sănătatea oamenilor a devenit în ultimii ani o preocupare tot mai importantă pentru angajatori, reflectată în numeroase inițiative prin care susțin echipa să adopte un stil de viață sănătos și să aibă grijă de ceea ce contează cel mai mult. NNCare vine să completeze această grijă, oferind angajaților liniștea că se pot trata fără grija banilor atunci când apare o problemă de sănătate și asigurând companiilor o soluție care contribuie la strategia lor de atragere, retenție și loializare a echipei”, spune Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN.

Asigurarea NNCare poate fi acordată ca beneficiu extra salarial angajaților cu vârsta între 16 și 65 de ani, dar și familiei lor, inclusiv copii începând de la vârsta de 3 luni, oferind acces la servicii medicale în clinicile și spitalele MedLife. În ansamblu, rețeaua extinsă MedLife include peste 500 de locații proprii, dintre care 230 clinici, 15 spitale generale şi specializate, peste 200 de puncte de recoltare, peste 20 de farmacii, centre stomatologice și laboratoare, la nivelul întregii țări.