Miniseria de emisiuni “MentorsHub” își propune să ofere antreprenorilor sesiuni Interactive de Business Coaching și Mentorat, prin prezentarea de Studii de Caz reale și exemple de succes.

Este primul format de emisiune în direct din România, unde antreprenorii pot accesa resurse importante pentru definirea și implementarea corecta a strategiilor, reducerea nivelului de risc în luarea deciziilor, explorarea opțiunilor și modalitați de concentrare a energiei pentru creșterea profitului și consolidarea echipei.

Mentoringul pentru afaceri se dovedește a fi una dintre cele mai eficiente forme de sprijin pentru antreprenori.

Aceasta nu implică doar angajarea unui consultant sau a unei persoane pentru a-ți conduce afacerea! Este o relație între tine, proprietarul afacerii și cineva cu experiență de afaceri care te poate ghida în luarea deciziilor dificile, îti pune întrebări grele și te motivează să dorești să atingi niveluri mai ridicate de performanță, totul în limitele unei relații de încredere.

Mentoratul de afaceri este o experiență pozitivă plină de satisfacții, care nu numai că susține creșterea afacerii, dar te ajută să te dezvolți și personal.

Mentorii din miniseria de emisiuni “MentorsHUB” sunt oameni de afaceri cu experiență, care sunt dispuși să ofere timp, sprijin și know-how, pentru a susține comunitatea de afaceri locală. Aceștia provin dintr-o gamă variată de industrii și înțeleg de ce este nevoie pentru ca o afacere să prospere.

Primul episod din acest sezon va fi difuzat pe platforma de streaming bizilive.tv pe 8 decembrie, de la ora 20.00 avându-i ca invitați și mentori pe Ovidu Toader | Business Coach și Felix Pătrășcanu | Fondator și Managing Partner Fan Courier.

Ești Antreprenor, Freelancer sau Liber Profesionist și îți dorești să transformi această perioadă într-o experiență unică de creștere accelerată?

Oricare ar fi provocările și obiectivele tale pentru această perioadă, înscrie-te și participă în direct la o experientă unică de Mentorat pentru Business.

Poți participa la emisiune prin:

Intervenție în direct cu întrebări (Online prin Zoom)

Întrebări transmise printr-o înregistrare video (email: contact [@] bizilive.ro)

Întrebări in varianta scrisă (email)

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet.

Acest serviciu ocolește platformele de televiziune prin cablu, difuzare și satelit, companiile care acționează în mod tradițional drept controlor sau distribuitor al unui astfel de conținut.

Compania este indepenedentă si formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care produc conținut video educativ.

De luni până vineri, BiziLIVE TV oferă emisiuni LIVE, seriale, studii de caz, povești autentice pentru dezvoltarea afacerilor și dezvoltarea personală.

BiziLive TV promovează: Parteneriatul, Onestitatea, Inovația, Excelența și Educația.