Cu toții știm cât de neplăcute sunt situațiile în care conexiunile Wi-Fi nesigure și vitezele de Internet nu pot ține pasul cu stilul de viață digital. Mercusys propune o soluție cu Halo H80X care creează o rețea unificată pentru a garanta un semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al locuinței, oferind o experiență de rețea stabilă și de mare viteză.

Standardul Wi-Fi 6 îmbunătățește practic fiecare aspect al rețelei de acasă: viteza, eficiența și capacitatea de suport pentru dispozitivele conectate în rețea. Toate acestea sunt posibile datorită unor funcții avansate, printre care OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM, BSS Color și canale de 160 MHz. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot conecta până la 150 de dispozitive simultan și pot beneficia de viteze de până la 3000 Mbps.

Mercusys Halo H80X (3-pack) asigură o acoperire a întregii locuințe, de până la 650 de metri pătrați, funcționând ca un sistem unificat pentru a se potrivi oricărui tip de casă.

Sistemul Mercusys Halo H80X conectează automat telefoanele sau tabletele la cea mai apropiată și mai rapidă unitate, oferind o experiență de rețea fără întreruperi. Datorită funcțiilor speciale precum Self-Healing, Beamforming, dar și amplificatoarelor și receptoarelor de semnal bine concepute, Halo H80X este sistemul mesh perfect pentru vizionarea de filme sau seriale, pentru streaming și {{jocuri[30]}} fluide, cu răspuns imediat.

Mai mult, sistemul Mesh Wi-Fi 6 Halo H80X este foarte ușor de configurat, direct din aplicația Mercusys, și oferă și opțiuni solide de control parental, pentru ca utilizatorii să poată gestiona cu ușurință timpul petrecut în online de cei mici și conținutul accesat de aceștia.

Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de Luni până Vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de {{telefon[12]}} 0311.019.018, acolo unde specialiștii Mercusys cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor de acasă.

Sistemul Mesh Wi-Fi 6 Mercusys Halo H80X este disponibil în stocul magazinelor partenere, la un preț recomandat de 899.99 lei și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.