Sistemul mesh Halo S12 (2-Pack) încorporează puterea a două unități separate AC1200, oferind acoperire stabilă și extinsă pentru o suprafață de până la 260 m2. Cu Halo S12, utilizatorii se vor bucura de conexiune sigură neîntreruptă în fiecare cameră, fără să fie nevoiți să schimbe rețeaua de lucru sau să reseteze routerul personal.

Performanțele AC1200 (867 Mbps în banda de 5GHz și 300 Mbps în banda de 2.4GHz) fac din Halo S12 un sistem mesh performant, cu viteze de rețea de trei ori mai rapide decât routerele din generația anterioară, datorită tehnologiei wireless 802.11ac, care transformă unitățile Halo în dispozitive capabile să păstreze telefoanele, computerele, tabletele și alte dispozitive IoT conectate, funcționând la capacitate maximă.

Dacă una dintre unitățile Halo întâmpină un obstacol în funcționarea sa optimă, sistemul va redirecționa automat datele către cea mai apropiată unitate, pentru a le asigura utilizatorilor o experiență fluidă, fără reducerea vitezei de transfer.

Sistemul mesh Halo S12 este disponibil acum în varianta cu două unități (2 Pack), însă toate modelele Halo funcționează împreună, așadar, pentru extinderea conexiunii, este necesară doar adăugarea unei unități suplimentare.

Sistemul Whole Home Mesh Halo S12 va fi disponibil începând cu luna aprilie, la un preț recomandat de 299 RON și poate fi achiziționat din marile magazine online din România.