Noul sistem Mesh Wi-Fi 6 pentru acoperire extinsă – Mercusys Halo H90X

Sistemele mesh sunt unele dintre cele mai apreciate produse în rândul persoanelor care au locuințe cu suprafață mare, sau chiar curte, și care doresc să aibă o rețea unificată, fără a avea zone lipsite de acoperire.

Cea mai nouă soluție din gama Mesh Mercusys este dispozitivul Halo H90X care oferă o acoperire de până la 550 mp (varianta 2 pack), eliminând complet zonele fără semnal Wi-Fi.

Halo H90X este sistemul cel mai performant din gama Mercusys până în acest moment, oferind o viteză Wi-Fi cumulată de până la 6000 Mbps (până la 4804 Mbps în banda de 5 GHz și până la 1148 Mbps în banda de 2.4 GHz).

Sistemul mesh dispune de seamless roaming, o tehnologie care face ca unitățile Halo să lucreze împreună pentru a crea o rețea unificată, cu un singur nume și o singură parolă. Drept urmare, atunci când vă deplasați prin locuință, dispozitivele se vor conecta automat la cea mai apropiată unitate Halo, fără a întrerupe conexiunea sau a pierde semnalul.

De asemenea, Mercusys Halo H90X beneficiază de funcții precum control parental sau porturi Gigabit, care oferă conexiuni stabile prin cablu pentru dispozitive precum console, televizoare smart sau PC-uri.

Mai mult, modelul Halo H90X este echipat cu tehnologiile OFDMA și MU-MIMO, care permit conectarea a până la 150 de dispozitive simultan. Acesta are un preț de 1000 de lei.

Noul router Wi-Fi 6 AX6000 – Mercusys MR90X

Dacă nu sunteți în căutarea unui sistem mesh și un router vă este suficient pentru locuință, cel mai nou router Wi-Fi 6 din gama Mercusys, MR90X, este soluția relevantă. Acest router este net superior comparativ cu routerele standard, lucru care îl face ideal pentru divertisment neîntrerupt în locuință, fie că este vorba de streaming, gaming sau navigare online.

MR90X este un produs nou care vine cu performanțe Wi-Fi 6, cu viteze cumulate de până la 6 Gbps și o acoperire extinsă datorită celor 8 antene High-Gain omnidirecționale și a tehnologiei Beamforming. Traficul de date este eficientizat datorită tehnologiilor MU-MIMO și OFDMA, iar porturile Gigabit permit conexiuni prin cablu, perfecte pentru anumite dispozitive. Nu în ultimul rând, tehnologia Target Wake Time (TWT) reduce consumul de energie pentru dispozitivele conectate la rețea, contribuind astfel la reducerea costurilor de energie, iar standardul de securitate WPA3 oferă protecție sporită.

Porturile Gigabit disponibile sunt perfecte pentru console sau PC-uri, iar tehnologia MU-MIMO permite routerului să comunice cu mai multe dispozitive în același timp. Totodată, pentru a eficientiza fiecare dispozitiv, funcția Smart Connect alege în mod inteligent cea mai bună bandă disponibilă pentru fiecare dispozitiv, iar întreaga rețea poate fi administrată personalizat, în funcție de dorințe, prin funcții precum Control Parental, Rețea Vizitatori sau Calitatea Serviciului.

De asemenea, prin canalele de 160 MHz și 1024-QAM, MR90X oferă performanțe îmbunătățite în materie de viteză. Cumulate, vitezele mari oferite, 4804 Mbps în banda de 5GHz și 1148 Mbps în banda de 2.4 GHz, fac din MR90X un router de până la 2-3× mai rapid decât un router Dual-Band 802.11ac 4×4. Acesta are un preț de 580 de lei.

Noile range extendere Mercusys, soluții pentru extinderea semnalului rețelei existente: ME70X & ME50G

Cele mai noi range extendere din gama Mercusys, modelele ME70X și ME50G sunt variantele ideale pentru a extinde semnalul wireless din locuința ta, pentru că funcționează cu orice router.

Modelul ME70X este primul range extender din gama Mercusys care este compatibil cu tehnologia Wi-Fi 6.

Astfel, datorită tehnologiei Wi-Fi 6, ME70X oferă performanțe îmbunătățite în materie de viteză, eficiență și capacitate, față de generația anterioară. Cu viteze de până la 1800 Mbps (1201 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2.4 GHz), noul range extender Mercusys ajută utilizatorii să beneficieze de o navigare stabilă și rapidă pe Internet, adăugând performanță Wi-Fi routerului, iar cele 2 antene ajustabile asigură o acoperire mai extinsă a casei.

Pe de altă parte, modelul ME50G este primul model de range extender Mercusys cu tehnologie Gigabit, acesta oferind viteze de până la 1,9 Gbps și dispune și de conexiune Gigabit prin cablu pentru conexiuni rapide dedicate pentru dispozitive, TV-uri, console sau PC-uri.

Cu ajutorul lui ME50G poți conecta mai multe dispozitive simultan, iar utilizarea lui este extrem de simplă. Cu o singură atingere a butonului WPS extinzi semnalul Wi-Fi în doar câteva secunde. Mai mult, la nevoie, prin intermediul unui cablu Ethernet, dispozitivul poate fi transformat într-un Access Point, iar instalarea și gestionarea lui se realizează foarte ușor prin intermediul aplicației disponibile (aplicația MERCUSYS) atât pe iOS, cât și pe Android.

ME70X & ME50G sunt disponibile la 325 de lei, respectiv 299 de lei.