MERO este platforma cu cea mai rapidă creștere a volumului de programări, oferind un spațiu de expunere și promovare pentru specialiștii și furnizorii din industrie. În urma tranzacției MERO devine singura soluție completă pentru digitalizarea saloanelor.

MERO este platforma din România cu cea mai rapidă creștere a volumului de programări, în ultimele șase luni aplicația facilitând peste un milion de programări ale clienților în saloane de înfrumusețare. Achiziția și integrarea Logbox sub brandul comun MERO, permite consolidarea poziției de lider a companiei pe acest segment.

„Achiziția Logbox, soluție creată și dezvoltată de o echipă cu o expertiză vastă, permite accesul la un ecosistem complet de soluții acoperind integral nevoile pentru administrarea saloanelor și creșterea afacerilor din domeniul beauty. Punem în continuare accent deosebit pe extindere pentru a oferi utilizatorilor acces la un număr mare de specialiști”, a declarat Adrian Trif, CEO & Managing Partner MERO.

„Industria de soluții digitale dedicate domeniului beauty a ajuns la maturitate, permițând colaborarea de succes între furnizori de soluții în interesul clienților. Digitalizarea permite o evoluție rapidă a saloanelor, iar clienților acces facil la o gamă vastă de furnizori de servicii de top. Ne bucură să vedem că liderul acestui segment face un pas cheie pentru piață, în vederea integrării și dezvoltării ulterioare”, a declarat Vlad Dobre, fondator Logbox.

MERO este aplicația numărul 1 din piața locală de programări online dedicate industriei beauty din România. Comunitatea #MEROpro cuprinde peste 1.000 de saloane înregistrate în Marketplace și peste 3.000 de specialiști din domenii precum hairstyling, frizerie și barbering, micropigmentare, make-up, manichiură și lash making.

Piața de hair & beauty & wellness din România cuprinde circa 100.000 specialiști, și este în continuă creștere. Digitalizarea a avut o contribuție importantă în dezvoltarea industriei, facilitând accesul clienților la saloanele din proximitate și susținerea acestor afaceri.

După investițiile atrase în 2021 din partea fondului Founders Bridge, cunoscut pentru susținerea mediului antreprenorial local și implicarea în dezvoltarea afacerilor finanțate, compania este interesată de atragerea unei noi runde de finanțare pe parcursul acestui an, care să susțină dezvoltarea accelerată.