Spre deosebire de camerele de acțiune, care filmează doar atât cât le permite bateria, modelul Mio MiVue M760 dual oferă pasionaților moto filmarea bi-direcțională permanentă, pentru întreaga călătorie, indiferent de durata acesteia.

Astfel, Mio dorește să ofere tuturor pasionaților de moto un dispozitiv cu un senzor Sony STARVIS ce are o deschidere a diafragmei de F1.6 pentru a capta cât mai multă lumină, utilă în special noaptea.

Pentru cei care vor să parcurgă distanțe mai mari, Mio MiVue M760 dual dispune de GPS încorporat pentru monitorizarea traseului, a vitezei și a direcției, funcție care poate fi dezactivată din aplicație și nu vor trebui să își facă griji cu privire la condițiile meteorologice, deoarece ambele camere sunt protejate de carcase metalice, iar întreg sistemul, inclusiv camerele sunt rezistente la apă.

Modelul MiVue M760 dual necesită instalare înainte de utilizare și dispune, de asemenea, de o telecomandă care se montează pe ghidon pentru a controla mai usor camerele. Sistemul dispune, de asemenea și de un buton pentru înregistrare de urgență dacă se dorește salvarea unui clip video în partiția protejată la suprascriere. Această funcționalitate nu numai că oferă un plus de siguranță utilizatorilor în caz de incident sau accident, ci oferă și posibilitatea de a salva un clip video cu un peisaj întâlnit sau poate a unui moment haios.

Pentru a oferi un întreg set de beneficii, MiVue M760 dual dispune și de WI-FI cu care se pot verifica unghiurile și modul de filmare dar și pentru partajarea mai ușoară a clipurilor video.

Modelul este disponibil in magazinele online la un pret recomandat de 1.999 Lei.