Design-ul său elegant, portul USB-C, calitatea imaginii și caracteristicile ergonomice fac din Philips 279C9 soluția pentru profesioniștii din domeniul financiar, cât și pentru toți cei care lucrează cu programe CAD și aplicații grafice 3D. Mai mult, monitorul a obținut mai multe premii: un IF Design Award și a fost câștigător al Red Dot 2020.

Monitorul Philips 279C9 are un design Zero Bezel, fără ramă, și oferă o imagine extinsă ce face posibilă o configurație multi-monitor.

Posibilitatea de gestionare a cablurilor este o caracteristică care ajută la organizarea tuturor cablurilor necesare, reducând la minim numărul acestora de pe birou.

În zilele noastre, toată lumea este obișnuită să lucreze cu mai multe dispozitive conectate, ceea ce înseamnă că porturile sunt un atribut foarte important. Philips 279C9 include un conector USB-C, care permite utilizatorilor să transfere date în timp ce încarcă bateria laptopului la o super-viteză (până la 65W).

Unghi de vizualizare amplu

Monitorul mai dispune de un DisplayPort, două porturi HDMI și patru porturi USB 3.2. Multitudinea de porturi permite conectarea unui număr mare de dispozitive simultan cu posibilitatea de a gestiona cablurile astfel încât spațiul de lucru să rămână unul îngrijit.

Panoul IPS oferă unghiuri de vizualizare extinse de 178/178 grade, ceea ce face posibilă vizualizarea ecranului din aproape orice unghi.

În plus, panoul IPS asigură imagini clare, cu culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru fotografii, filme și navigare web, cât și pentru aplicații profesionale care necesită acuratețe și luminozitate constantă.

Datorită rezolutiei sale UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) și a certificării VESA DisplayHDR 400, acest monitor reproduce toate detaliile pentru imagini apropiate de realitate. Imaginile beneficiază de culori excelente, un negru profund și o luminozitate maximă de 400 nits.

SmartErgoBase este un sistem ce permite înclinarea, pivotarea si reglarea în înălțime a monitorului pentru a ușura zile lungi de lucru. Monitorul dispune și de modul LowBlue pentru un confort sporit al ochilor și o tehnologie Flicker-Flicker pentru mai puțină oboseală.

Monitorul Philips 279C9 este disponibil la un preț recomandat de 2.555 lei.