„Când vine vorba de design, culoarea este lege, iar calibrarea este cheia. Suntem mândri să prezentăm modelul nostru emblematic – ColorPro VP2776, care duce acuratețea culorilor și designul la următorul nivel”, a declarat Oscar Lin, director general al Monitor Business Unit la ViewSonic. „Cu funcțiile sale avansate și instrumentele destinate creatorilor, ne propunem să fim prima alegere pentru profesioniști și prosumatori.”

Primind numeroase laude din partea specialiștilor globali, monitorul VP2776 a fost premiat pentru designul minimalist, experiența utilizatorului și caracteristicile de design îmbunătățite. Printre premii se numără iF Design Award 2021, GOOD DESIGN AWARD 2021 și Smart Space Award 2021 oferit de revista Wallpaper* pentru categoria „Cel mai inteligent design + Colaborare tehnică”.

Roata extensie ColorPro Wheel oferă creatorilor acces instantaneu la suita Adobe Creative, la software-ul de editare Capture One, calibrare precisă a culorilor și controlul setărilor OSD. Pentru o experiență imersivă profundă, capacul de umbrire, magnetic și detașabil blochează pătrunderea luminii permițând un contrast puternic și detalii mai clare. Videografii și pro-coloriștii vor considera lumina ambientală încorporată perfectă pentru spațiile întunecată.

Performanță vizuală și culori remarcabile

Compatibil cu Mac și VESA DisplayHDR 400, ColorPro VP2776 deține o gamă variată de culori de 98% DCI-P3 și este validat Pantone. Utilizatorii se bucură de culori spectaculoase și consistente pe diverse ecrane.

Dispune de refresh rate de 165Hz și tehnologie Nano IPS, fiecare cadru oferind detalii fine chiar și în cazul capturilor cu încetinitorul. Monitorul este ideal pentru animatori, editori video și dezvoltatori de jocuri. VP2776 evidențiază cele mai mici detalii și oferă o acuratețe a culorilor de nivel superior.

Caracteristici cheie ale monitorului VP2776 ColorPro

  • Ecran de 27” 4K VESA DisplayHDR400 Nano IPS (rezoluție 2560 x 1440);
  • Roată de culoare ColorPro Wheel pentru acces instantaneu la software-ul de editare Adobe Creative Suite și Capture One, calibrare extinsă a culorilor și setări OSD;
  • Carcasă magnetică de umbrire și lumină ambientală încorporată;
  • Fidelitate și precizie a culorilor datorită gamei variate 98% DCI-P3 și tehnologie ICCSync Color Matching;
  • Precizie profesională a culorilor validată Pantone;
  • Grafică impecabilă datorită refresh rate-ului ultra-rapid de până la 165Hz;
  • Conectivitate prin port USB-C 90W.