Potrivit unui studiu, 76% din utilizatori sunt dispuși să plătească mai mult pentru un telefon cu o baterie mai bună, iar 66% vor plăti mai mult pentru o cameră foto îmbunătățită.

A cincea generație Moto G

Cea de-a 5-a generație Moto G are un design metalic care arată și funcționează bine. G5 este disponibil în două culori, Lunar Gray și Fine Gold. Design-ul finisat cu aluminiu este adaptat preferințelor utilizatorilor: când au de ales între plastic, metal și sticlă, 48% dintre ei preferă telefoane realizate din metal.

Bateria de 2800 mAh va oferi o durată de funcționare de dimineață până noaptea târziu fără a necesita reîncărcare, iar încărcătorul rapid de 10W oferă posibilitatea de încărcare pentru ore întregi în doar câteva minute. Procesorul este un octa-core de 1.4 GHz.

Un telefon cu o cameră foto de calitate este necesar pentru mulți dintre utilizatori. Moto G5 oferă fotografii mai clare și focalizare mai rapidă cu ajutorul camerei de 13MP și a funcțiilor software precum phase detection autofocus (PDAF).

Cu ajutorul Google Assistant, prin apăsarea timp de câteva secunde a butonului Home se pot trimite mesaje, realiza apeluri, naviga și multe alte acțiuni. Moto G5 mai include și Moto Actions și o nouă experiență: One Button Nav, care permite navigarea rapidă folosind senzorul de amprentă.

Disponibilitate și prețuri

Moto G5 va fi lansat în parteneriat cu Telekom Romania, fiind disponibil în magazinele operatorului începând cu data de 11 aprilie, la preţul de 1 leu la abonamentul Surf M, la portare. Moto G5 are 2GB RAM și 16GB stocare.