Motorola one vine echipat cu cel mai nou software și aduce cele mai noi inovații AI de la Google. Android One oferă un dispozitiv inteligent, sigur și simplu de utilizat.

Motorola One a fost în teste la start-up.ro săptămâna trecută și poți vedea review-ul în video-ul de mai sus sau la capătul articolului. Prețul la care este disponibil la Altex și Media Galaxy Motorola One este de 1.300 de lei. E un telefon de clasă low-mid range cu un preț foarte bun și care este aproape un best buy.

Telefonul are un încărcător USB C în partea inferioară și o mufă de căști în partea superioară. Per total, designul arată ca un telefon foarte bun din 2017, ceea ce înseamnă că la prețul la care este vândut nu e rău deloc. Ne lipsește poate puțin din originalitatea seriei X sau seriei G, dar la acest preț nu aveam pretenții. Plus că viitorii clienți vor aprecia un telefon care arată ca un premium.

Ecranul are o dimensiune de 5,9 inci și o rezoluție HD, 1520x720 de pixeli, cu o rație de 19 pe 9.

Telefonul are un procesor mid range Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 de GB capacitate de stocare și posibilitatea de a extinde cu un microSD de 256 de GB, chiar și când terminalul are două cartele SIM. E unul dintre puținele telefoane care permite practic să ai și două cartele, dar și un microSD.

Camera foto este una dublă, de 13 și 2 megapixeli pe spate și 8 megapixeli în față. Principalul avantaj prezentat de Motorola e modul portret. Am încercat mai multe imagini și pentru distribuire în social media și între prieteni rezultatele sunt decente. Nu arată foarte natural și poți simți de departe intervenția software, dar își face treaba. Camera e încurcată de firele de păr rebele și mai taie din detalii. Camera de selfie-uri are și ea funcție de portret și de beautify.