Motorola One Zoom vine în completarea altor telefoane din această gamă One, care primesc și actualizări constante de la Google, și aduce 4 camere pentru pasionații care nu vor să cheltuie foarte mulți bani.

Telefonul are un sistem de patru camere. Cea principală are 48 de megapixeli și folosește tehnologia Quad Pixel, care practic adună 4 pixeli într-unul singur pentru a duce la calitate mai bune și o mai bună performanță în lumină scăzută. Avem o cameră High Resolution Optical Zoom de 8 megapixeli, pentru a reuși să facem poze de la distanță mai de calitate, dar și o cameră Ultra Wide de 16 megapixeli. A patra cameră e, de fapt, un senzor de adâncime de 5 megapixeli care creează efectul de Bokeh, acel blur din fotografiile de tip portret.

De asemenea, Motorola One Zoom vine și cu funcționalitatea Night Vision care îmbunătățește fotografiile făcute noaptea cu ajutorul inteligenței artificiale. Camera frontală are 25 de megapixeli.

Ecranul este unul Full HD, mai mult decât suficient pentru această categorie de piață, iar dimensiunea este de 6,4 inci. Stocarea este de 128 de GB, dar primești și stocare în Cloud în Google Photos. Bateria promite două zile de folosire, pentru că are 4.000 de miliamperi.

Telefonul este protejat cu ajutorul unui senzor de amprentă amplasat sub ecran, iar cea mai interesantă adiție de design este logoul Motorola care este, de fapt, un ecran LED luminos. Acesta poate avea mai multe culori în funcție de tipul de notificare, de la mesaje, la comentarii pe rețelele sociale sau alerte din calendar. Designul telefonului e unul foarte, foarte interesant, iar sticla de pe spate este finisată în așa fel încât nu atrage amprentele, fiind mată și aducând aminte ma mult de metal.

Telefonul va veni în luna noiembrie și va costa 430 de dolari, ceea ce e mai mult decât decent pentru categoria mid-range. Mă bucură faptul că producătorii aduc din ce în ce mai multe feature-uri văzute pe telefoanele scumpe pe telefoane de aproximativ 2.000 de lei.

Vom reveni cu o impresie detaliată într-un review ulterior.