Razr 2022 are un design minimalist, compact, mat și elegant. Are două inferfețe, ambele oferind o experiență de utilizare îmbuntățită.

Ecranul interactiv Quick View de 2,7 inci menține utilizatorul conectat, astfel încât să poată vizualiza notificări, să citească și să trimită mesaje, să realizeze fotografii, să efectueze plăți și multe altele, totul fără a fi nevoie să deschidă telefonul.

Cu noul razr 2022, utilizatorii vor avea parte de un afișaj de 6,7 inci FHD+ P-OLED cu un refresh rate de până la 144 Hz. Cu tehnologia P-OLED, ecranul oferă peste un miliard de nuanțe, de la cel mai intens negru la cele mai bogate și mai vibrante culori. În plus, cu certificarea HDR10+ și 100% din gama de culori DCI-P3, razr oferă un afișaj care îndeplinește standardele cinematografice de acuratețe, făcându-l să fie perfect pentru divertisment.

După ce ai deschis dispozitivul razr, poți folosi funcția de ecran divizat ce poate afișa mai multe aplicații deschise. Astfel, vei putea urmări un videoclip și trimite mesaje text în timp ce pregătești cina sau realizezi apeluri video.

Când vine vorba de cea mai avansată cameră foto integrată într-un telefon cu clapetă, rezoluția înaltă este doar începutul. Senzorul camerei principale de 50 MP cu tehnologie Ultra Pixeli oferă o sensibilitate de 4 ori mai bună la lumină scăzută pentru fotografii mai clare.

Folosind Instant All-Pixel Focus, utilizatorii vor putea fotografia cu mai mulți pixeli de focalizare pentru performanțe mai bune, chiar și în condiții de lumină slabă.

Noul device îți permite să surprinzi mai mult în fotografiile tale datorită funcției ultra-wide de 13 MP, în timp ce senzorul de vedere macro permite o încadrare de 4x mai mare sau chiar o apropiere de subiect de până la 3,5x față de obiectivele standard, pentru a surprinde până și cele mai mici detalii.

Cu ecranul Quick View, vor putea fi folosite toate aceste camere pentru a surprinde cele mai surprinzătoare selfie-uri. Pe un ecran mai mare, va putea fi utilizată camera de 32 MP - cea mai înaltă rezoluție a camerei frontale dintr-un telefon flip - pentru selfie-uri și apeluri video.

Pentru a se asigura că razr 2022 ține pasul cu nevoile consumatorilor, Motorola a echipat acest dispozitiv cu Snapdragon 8+ Gen 1.

În plus, noul device vine cu o baterie rezistentă, care este de 1,25 ori mai mare decât generația anterioară, cu o capacitate de încărcare de două ori mai rapidă cu TurboPower de 30 W și care oferă ore întregi de autonomie în doar câteva minute de încărcare.

Motorola razr 2022 este disponibil în România la un preț recomandat de 5999 de lei, la partenerii Altex, Digi și Emag.