De la plasarea logo-ului, designul carcasei și până la afișajul în format 16:10, MSI a folosit legea raportului de aur pe noile MSI Summit E13 Flip Evo și Summit E16 Flip.

Utilizatorii pot alege modelul E13 de 13 inci sau E16 cu ecran mai mare, de 16 inci, în funcție de nevoile lor. Atunci când afișajul se extinde de la 16:9 la 16:10, zona vizibilă se extinde cu 10% mai mult, oferind spațiu mai generos pentru productivitate îmbunătățită.

În ceea ce privește șasiul, Summit E13 Flip Evo și Summit E16 Flip se pot roti la 360 de grade. Designul convertibil este adaptabil pentru a se potrivi unei varietăți de scenarii. Seria Summit poate fi cel mai bun instrument în timpul conferințelor și evenimentelor. Poate fi ajustat pentru a fi un monitor de prezentare sau poate fi folosit pur și simplu pentru vizualizarea materialelor de conferință sub formă de tabletă și poate fi întors în modul cort pentru a deveni o tablă albă pentru luarea notițelor în timpul discuțiilor de grup.

În plus, prin procesul de fabricație CNC pentru un design robust unibody, carcasele sunt subțiri, elegante. Cu tehnologia unică ce folosește aluminiu extrudat, șasiul Summit E13 Flip Evo oferă o durabilitate ridicată, iar balamalele pot suporta o utilizare extinsă de ani de zile.

Summit E13 Flip Evo este proiectat cu cea mai recentă platformă Intel Evo, echipat cu procesor Intel Core i7 din a 11-a generație și grafică Intel Iris Xe care este de 4,5 ori mai rapidă decât generația anterioară UHD.În plus, Summit E13 Flip Evo oferă o performanță cu 10% mai ridicată decât alte laptopuri 2-în-1 din același segment și este ideal pentru cei care lucrează frecvent în mișcare. Pentru persoanele care lucrează de la distanță, viteza de transfer este esențială. Seria MSI Summit, este echipată cu SSD PCIe Gen4 pentru a oferi o lățimea de bandă dublă. Comparativ cu interfețele USB standard, Thunderbolt 4 permite o viteză extrem de ridicată pentru transmisia datelor.

Mai mult decât atât, Wi-Fi 6E îmbunătățește semnificativ viteza și performanța rețelei, cu o lățime de bandă mult extinsă, fără perturbări de la alte dispozitive wireless.

Pentru a face față tendinței în creștere a ședințelor video, noua serie MSI Summit oferă o protecție triplă a camerei web. De la indicatorul luminos, tasta rapidă pornit/oprit, până la un comutator fizic aflat pe partea laterală a laptopului, acesta poate proteja cu adevărat confidențialitatea utilizatorului.

Laptopul are Noise Cancellation pentru a disipa imediat zgomotul de fundal atât pentru difuzor cât și pentru microfon, lucru ce vă va permite să participați la întâlniri virtuale și ședințe într-un mod profesionist și silențios.

Summit E16 Flip vine cu un șasiu Ink-Black ornamentat cu o margine aurie. Acest laptop subțire și ușor este perfect pentru cei care lucrează frecvent în mișcare.

Pe lângă toate caracteristicile excelente ale Summit E13 Flip Evo, Summit E16 Flip este echipat cu cea mai recentă placă grafică NVIDIA. Noul Summit E16 Flip poate face față unei game mai largi de sarcini și creații solicitante, cum ar fi software 3D și diverse lucrări creative. Cu noul design termic exclusiv „Dynamic Cooler Boost”, Summit E16 Flip rulează liniștit sub 35 dB chiar și atunci când procesorul este sub sarcină maximă. Mai mult, Summit E16 Flip este echipat cu 4 microfoane pentru a se asigura că sunetul poate fi înregistrat bine pentru conferințe de înaltă calitate. Toate aceste optimizări permit utilizatorilor să profite de hardware la întregul său potențial.