Pe o suprafață de 2.200 de metri pătrați, hub-ul MushuROI reunește arta, designul, fotografia, producția video, digitală și arhitectura și este un concept inițiat de Sani Stranszky și dezvoltat împreună cu Adrian Dragoș (fondatorul conceptului gastronomic Da Pino).

Fondatorii MushuROI și-au propus să aibă o contribuție directă la creșterea capacității societății civile de a propune și implementa proiecte majore, care dau glas comunității.

De asememea, inițiativele culturale care se alătură hubului MushuROI beneficiază și de sprijin în atragerea de fonduri și finanțările europene pentru perioada 2021-2027 prin programul Europa Creativă, subprogramul Cultură; Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori; Noul Bauhaus European.”

Sprijinul concret oferit de MushuROI constă în scrierea și implementarea proiectelor, oportunități și opțiuni de parteneriate & proiecte.

Toate ideile creative puse în practică și monetizate prin existența spațiului creativ MushuRoi, vor ajuta la evoluția, dezvoltarea și creșterea economică a comunității locale și regionale.