Linia include o gamă largă de produse și soluții care susțin viziunea Lenovo de a aduce mai multă conectivitate pentru toată lumea - mai mult acces la informații, comunicare și colaborare globală.

ThinkPad X13s este dezvoltat în colaborare cu Qualcomm Technologies și Microsoft, fiind primul laptop din lume echipat cu platforma de calcul premium Snapdragon 8cx Gen 3, care rulează până la Windows 11 Pro. Designul este ultra-subțire și ultra-ușor, fără ventilator și ar trebui să asigure autonomie incredibilă a bateriei, evaluată la 28 de ore. Laptop-ul are conectivitate 5G, inclusiv mmWave, și suport pentru aplicații prin programul Microsoft App Assure pentru productivitate, securitate și colaborare fără întreruperi. Concepută pentru a fi utilizată în PC-uri premium, cu adevărat mobile, platforma Snapdragon ar trebui să ofere viteze de procesare cu creșteri de performanță la nivel de sistem de până la 57% și gestionează multi-tasking-ul cu până la 85% mai rapid față de versiunea anterioară.

ThinkPad X13s integrează o bară de comunicații cu o cameră de 5 megapixeli cu încadrare automată bazată pe inteligență artificială, plus opțiunea de cameră cu infraroșu (IR) și microfoane standard cu trei matrice care asigură suprimarea inteligentă a zgomotului în timpul teleconferințelor.

ThinkPad X13s va fi disponibil începând cu luna mai 2022, începând de la 1399 euro.

Laptop-uri Lenovo ThinkPad 2022 și monitorul portabil ThinkVision

Lenovo a anunțat cele mai recente completări ale portofoliilor sale ThinkPad și ThinkVision. Cel mai recent ThinkPad X1 Extreme Gen 5 vine echipat cu până la cele mai recente procesoare Intel Core i9 H-series de a 12-a generație, și este disponibil cu cele mai noi GPU NVIDIA GeForce RTX, cu până la 64GB de memorie DDR5 și cu două unități Solid-State Drive (SSD) opționale care suportă până la un volum uriaș de 8TB.

Pasta termică metalică lichidă integrată atât pentru CPU, cât și pentru GPU și răcirea cu cameră de vapori poate oferi o creștere a performanței cu până la 10% printr-o eficiență termică mai bună și ajută la realizarea unui TDP de 110W. Display-ul de 16 inci are o rată de refresh de 165 Hz și un raport de aspect 16:10. Alte opțiuni de afișare oferă o luminozitate de până la 600 nit cu rezoluție 4K, calibrare a culorilor din fabrică, Dolby Vision HDR.

Lenovo introduce, de asemenea, mai multe actualizări în portofoliul seriei ThinkPad T pentru a răspunde nevoilor de productivitate și colaborare ale unei forțe de muncă foarte diversificate. Un nou ThinkPad T16, împreună cu ThinkPad T14s Gen 3 și T14 Gen 3 actualizate, dispun de ecrane cu raport de aspect 16:10 cu tehnologie de reducere a luminii albastre cu opțiuni de camere FHD combinate cu sistemul de difuzoare Dolby Audio și Dolby Voice îmbunătățesc experiența de colaborare, stimulată de o conectivitate mai stabilă datorită opțiunilor Wi-Fi 6E și WWAN3 îmbunătățite.

Mediile de lucru hibride au nevoie de spații de lucru flexibile și mobile. Creșterea timpului petrecut pe ecran adaugă presiune asupra unui spațiu de afișare deja supraîncărcat. Intră în scenă noul monitor mobil ThinkVision M14d USB-C mobil, care cântărește mai puțin de 600 de grame și are un afișaj de 14 inci, cu raport de aspect de 16:10 și cu o rezoluție ridicată (2240 x 1400) care suportă o gamă largă de culori 100% sRGB.

Lenovo introduce, de asemenea, un nou ThinkPad P16s împreună cu un ThinkPad P14s Gen 3 actualizat. Cele mai mobile stații de lucru de la Lenovo oferă un mix de putere și performanță pentru utilizatorii profesioniști aflați în mișcare. Construite cu cele mai recente procesoare Intel Core și grafică profesională NVIDIA T550, ambele stații de lucru sunt certificate ISV și sunt ideale pentru aplicații puternice precum AutoCAD, Revit, SolidWorks și altele.

ThinkPad X1 Extreme Gen 5 va avea un preț pornind de la 2750 de euro și va fi disponibil din iunie 2022, iar ThinkPad P16s Gen 1 i costă 1550 de euro.

Monitorul portabil ThinkVision M14d va fi disponibil din luna august la un preț de 359 de euro. Modelele din seriea ThinkPad T au un preț de pornire de 1399 de euro și vor fi disponibile în lunile aprilie, mai sau iunie.

Lenovo a anunțat astăzi cele mai noi laptopuri ThinkBook 14s Yoga Gen 2 și ThinkBook 13s Gen 4 i. Noile modele prezintă accente cromatice în două tonuri cu un exterior din aluminiu anodizat și rame înguste pe patru laturi. Echipate cu tehnologii și caracteristici de înaltă performanță, acestea oferă experiențe ridicate pentru utilizatori în materie de productivitate, colaborare și securitate.

Laptop-urile sunt echipate cu procesoare Intel Core de generația a 12-a, cu memorie RAM de până la 40 GB (pentru modelul ThinkPad 14s) și plăci video integrate Intel Iris X. Stocarea este de tip SSD de până la 1 TB pentru modelul 13s și 2 TB pentru 14s.

ThinkBook 14s Yoga Gen 2 are un display de 14 inci FHD IPS cu Dolby Vision și luminozitate maximă de 300 de niți, iar ThinBook 13s Gen 4 i este mai mic cu un ecrand e 13,3 inci și rezoluție de până la 2,5K (în funcție de versiune) și au o luminozitate maximă de 400 de niți. Modelul mai mare cântărește 1,5 kilograme, iar cel mic are o greutate de 1,25 de kilograme.

ThinkBook 14s Yoga Gen 2 va fi disponibil începând cu luna iunie 2022, la un preț începând de la 899 euro, iar ThinkBook 13s Gen 4 i va fi disponibil din iunie 2022, începând de la 749 de euro

Lenovo IdeaPad Gaming

Lenovo îi tentează pe studenții pasionați de jocuri cu noile laptopuri de gaming IdeaPad și mouse-ul wireless Legion pentru jocuri, teme și multe altele

Lenovo a prezentat noile serii de laptopuri IdeaPad Gaming 3i și IdeaPad Gaming 3 în două dimensiuni de ecran, de 15 și 16 inchi, ideale pentru liceeni sau studenți. Această gamă prezintă o transformare elegantă la interior și la exterior, cu componente termice îmbunătățite pentru un joc mai silențios, culori noi ale șasiului și detalii de înaltă performanță, fără a mai menționa opțiunea de panou WQHD+ îmbunătățit. Aceste laptopuri de gaming au ecrane cu o rată de reîmprospătare de până la 165 Hz și care oferă performanțe de top cu o opțiune de procesoare Intel Core i7 H-series de până la a 12-a generație sau cu procesoare AMD Ryzen 6000 Series. Puterea grafică este dată plăcile video NVIDIA GeForce RTX 3060 sau de Intel Arc Graphics.

Un alt dispozitiv conceput pentru utilizarea zilnică pentru jocuri, școală sau muncă este mouse-ul Lenovo Legion M600s Qi Wireless Gaming Mouse, care oferă performanță, confort și precizie și se poate încărca și wireless, la fel ca un telefon mobil.

Laptopul IdeaPad Gaming 3i de 16 inchi cu procesor Intel Core va începe la prețul de 1099 EUR (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna iunie 2022, iar laptopul IdeaPad Gaming 3 de 16 inchi cu procesoare AMD Ryzen 6000 Series va începe la prețul de 1099 EUR (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna iulie 2022.

Laptopul IdeaPad Gaming 3i de 15 inchi cu procesor Intel Core va începe la 999 EUR (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna mai 2022, iar laptopul IdeaPad Gaming 3 de 15 inchi cu procesoare AMD Ryzen 6000 Series va începe la 999 EUR (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu luna iunie 2022.

Mouse-ul Lenovo Legion M600s Qi Wireless Gaming Mouse va începe de la 99,99 EUR (TVA inclus) și se preconizează că va fi disponibil începând cu iulie 2022.

Laptop-uri convertibile

Tot astăzi, la MWC, Lenovo a dezvăluit noul său portofoliu de laptopuri convertibile și detașabile 2 în 1 pentru consumatori mainstream, plus o tabletă.

Fie că învață de acasă, lucrează la birou sau pur și simplu stau în casă pentru a se relaxa, utilizatorii se pot ridica la nivel cu funcții intuitive în factori de formă versatili care fac mai mult, inclusiv laptopurile convertibile Lenovo IdeaPad Flex 5i și Lenovo IdeaPad Flex 5, oferite în două dimensiuni de ecran (14 și 16 inci) cu un stilou opțional Lenovo E-color pentru toate momentele creative ale vieții. Noul laptop detașabil Lenovo IdeaPad Duet 5i de 12 inchi cu Windows 11 este practic perfect pentru studenți și cei care fac mai multe sarcini.

Lenovo a anunțat, de asemenea, o gamă nouă de Chromebook-uri IdeaPad de consum pentru biroul modern de acasă, sala de clasă și nu numai: Noul IdeaPad Flex 5i Chromebook (14", 7), IdeaPad Flex 3i Chromebook 2 în 1 (15", 7) și IdeaPad Duet 3 Chromebook (11", 7). O altă modalitate de a vă bucura de versatilitate și de divertisment pentru timpul liber este tableta modernizată Lenovo Tab M10 Plus (a 3-a generație) Android™, care suportă Lenovo Precision Pen 2 și modul de citire îmbunătățit.