Oppo Find X5 Pro e cel mai nou flagship al chinezilor și aduce un design foarte interesant, cu un spate din ceramică ce transmite calitate.

Iată câteva puncte interesante pe care le poți afla și din video:

  • Designul este unul simplu, dar de efect, spatele din ceramică iese în evidență, iar camera, chiar dacă are un design relativ ciudat se potrivește bine, fiind acoperită de carcasă.
  • Telefonul este solid în mână și are un ecran curbat spectaculos la nivel de culori, luminozitate și rapiditate.
  • Încărcarea rapidă la 80 de wați îți permite să nu ai probleme cu bateria dacă folosești încărcătorul cu fir de la Oppo.
  • Color OS 12.1, versiunea de Android de la Oppo, este o variantă foarte curată de sistem de operare.
  • Oppo insistă pe partea de videografie prin posibilitatea de a filma 4K pe timp de noapte, cu o corectare cu ajutorul AI-ului.

Alte detalii despre Oppo Find X5 Pro

MariSilicon X este doar un element cheie al sistemului avansat de imagistică încorporat pe Find X5 Pro. Ambele camerele cu unghi larg și ultra-larg au senzori avansați de 50MP IMX766 de la Sony, cu senzor de 1/1,56” și dimensiunea pixelilor mari de 2um după îmbinarea acestora.

Camera cu unghi larg beneficiază totodată de un sistem fără precedent de stabilizare optică pe cinci axe, care, împreună cu algoritmi proprietari, se adaptează cu fiecare nouă utilizare pentru a contracara tremuratul mâinii, pentru a reduce zgomotul și pentru a aduce claritate în cadru.

Find X5 Pro beneficiază și de un display impresionant AMOLED curbat ultra-clar de 6,7 inchi, care continuă liniile curbe ale carcasei. Cu o rezoluție WQHD+ și o acoperire de 100% a gamei de culori P3.

Alimentat de un procesor multicore Snapdragon 8 Gen 1 de ultimă generație, Find X5 Pro poate susține chiar și cele mai solicitante jocuri și aplicații. Noul processor graphic pe 4 nm de la Qualcomm 2022 oferă o performanță cu 30% mai bună și o eficiență energetică cu 25% mai mare decât generația anterioară, pe lângă capacitățile AI îmbunătățite.

Bateria mare, cu două celule de 5000 mAh, reflectă o creștere a capacității cu peste 11% față de Find X3 Pro.

Cu suportul tehnologiei de încărcare SUPERVOOC de 80 W, Find X5 Pro poate fi încărcat de la aproape 0 baterie până la 50% în doar 12 minute, iar cu AIRVOOC de 50 W, se alimentează wireless până la 100% în doar 47 de minute.