Botletter este un bot de Facebook Messenger pe care-l legi la conținutul de pe site și poți trimite un newsletter cu ultimul articol sau cu rezumatul săptămânii cititorilor care se abonează direct pe Facebook. Trebuie să intre pe pagina ta pentru a face acest lucru.

Botletter poate fi un nou canal de marketing mai personalizat pentru că oamenii uită de mail-uri prin spam și, de multe ori, postările de pe Facebook nu mai ajung unde trebuie fără o investiție în publicitate. Așa că un mesaj direct pe Facebook, acceptat de utilizator, poate aduce un engagement mai mare.

Fiecare newsletter poate avea până la 10 card-uri prin care utilizatorii să deruleze pentru a găsi știrea care-i interesează. De asemenea, se poate pune un plugin și în site-ul tău pentru ca utilizatorii să se aboneze la newsletter.

Pachetul gratuit are 1.000 de mesaje pe lună, iar după acest nivel trebuie să plătești. Dacă vrei să trimiți până la 5.000 de mesaje lunar plătești 19 dolari pe lună, 20.000 de mesaje costă 43 de dolari pe lună, 50.000 de mesaje pe lună costă 69 de dolari.