Însă, înainte de atâția pași mari uită unul mic și extrem de important, și anume disciplina alimentară și sportul.

Pentru că oricât de multă pasiune există nu poți construi un business solid pe ceva șubred, iar fiecare oră în plus petrecută la birou în locul sportului, șubrezește sănătatea.

La NO.MAD Talks episodul nouă, ce va avea loc pe 25 Martie la Mater, Radu Restivan, fondator 321sport, și Daniela Dinică, nutriționist ABC-ul nutriției, vor răspunde la întrebările despre sport și alimentație, vor recomanda planuri alimentare, și vor oferi sugestii despre cum putem să trăim mai sănătos și echilibrat.

Radu Restivan este omul care a creat comunitatea 321sport și cultura urbana de running, iar în viața profesională a mizat totul pe o nișă despre care crede că va crește enorm în anii următori: strategia de marketing sportiv. Așa a apărut The Sport Architects, o agenție care lucrează cu branduri, competiții și sportivi pentru a crea campanii și proiecte cu un impact cat mai mare în societate.

Un material pe larg despre Radu puteți citi aici.

Daniela Dinică este nutriționist în ONG-ul ABC-ul Nutriției, ține ore de nutriție în școli și în companii. Vrea să învețe cât mai mulți oameni secretul unei vieți sănătoase și cum să gătească rapid și bun. Daniela ne va vorbi despre deciziile alimentare, piramida nutriției, alimentele care se produc local, programul de masă, cure de slăbire și ne va oferi sfaturi despre cum să devenim mai energici.

Intrare pe bază de donație

Participarea se face pe baza undei donații și rezervarea locului prin completarea formularului de pe site. Cauza acestei ediții este ONG-ul Pe STOP care donează produse de igienă intimă femeilor defavorizate din București.