NO.MAD Talks - episodul 14 va avea loc la MATER (Splaiul Unirii nr. 160), începând cu ora 18.30, și le are ca invitate pe Elena Munteanu, Consilier și planificator financiar, allfinanz și pe Valentina Saygo, Managing Partner, Ask for Accounting.

Evenimentul și-a propus să le ofere antreprenorilor și freelancerilor tehnici eficiente de a-și ține evidența bugetului, de a îi învăța cum să aibă în permanență un cash flow, să facă economii și să învețe care este diferența între banii personali și cei ai business-ului. Conform specialiștilor financiari, freelancerii obișnuiesc să folosească banii business-ului în scopuri personale, lucru care duce de cele mai multe ori la colaps.

Pe lângă partea practică susținută de Elena Munteanu, participanții vor afla și care sunt modificările fiscale pentru 2020 de la Valentina Saygo - ce legi s-au modificat, care sunt actualizările ce trebuie făcute și încotro să se îndrepte dacă vor să-și deschidă un business în 2020.

Specialiștii cu peste 12 ani de experiență financiară vin la NO.MAD Talks

Elena Munteanu lucrează în domeniul financiar de 12 ani și, chiar daca nu s-a văzut niciodată în postura de profesor sau contabil, astăzi se poate considera un educator financiar prin prisma activității sale. În prezent este planificator financiar allfinanz, adică ajută oamenii să cheltuie banii cu cap, să învețe să economisească și să investească veniturile pe care le câștigă lună de lună în obiective care sunt importante pentru ei. La NO.MAD Talks le va susține freelancerilor un workshop de educație financiară, care îi va ajuta să-și crească businessul în 2020.

Valentina Saygo este contabilul preferat al freelancerilor și antreprenorilor. De curând a scris și cartea Ghidul Antreprenorilor la Început de Drum, în care povestește despre nevoile contabile și financiare ale antreprenorilor care pornesc pe drumul unui business - cum să-și aleagă cea mai bună formă juridică la începutul unui business, cum să-și aleagă contabilul și care le sunt drepturile și obligațiile. În prezent este managing partner al companiei Ask for Accounting și are peste 20 ani de experiență în consultanță financiar-contabilă.

Locuri limitate

Pentru participare este necesară rezervarea biletului online și achitarea unei taxe de 35 lei.