Îmcepând cu această ediție, organizatorii s-au decis să adauge în prima parte a evenimentului și o sesiune de povești. Astfel că, freelancerii care doresc să vorbească despre proiecte, provocări sau realizări, se pot înscrie aici.

“Ne dorim ca NO.MAD Talks să fie mai mult de un eveniment lunar, să devină o comunitate. Freelancerii să se cunoască mai bine și, de ce nu, să găsească clienți sau posibili colaboratori. De aceea, ne-am gândit ca la fiecare ediție să alegem doi freelanceri care să-și spună povestea.”, au declarat fondatorii proiectului Iunieta Sandu și Claudiu Jojatu.

Pe Claudiu îl regăsiți printre specialiștii listați pe BizTool.ro, marketplace-ul de servicii pe care l-am lansat în urmă cu o săptămână.

Despre idei bune cu Andreea Georgescu, scenarist și comediant

Să lucrezi singur înseamnă, de multe ori, și să nu ai colegi cu care să faci sesiuni de brainstorming. Ideile bune se epuizează repede și atunci aștepți să te lovească un fulger sau să se aprindă un bec. Însă nu funcționează atât de ușor, așa că la NO.MAD Talks am invitat-o pe Andreea Georgescu să ne spună cum să facem.

Andreea face stand-up comedy la New York, este scenarist și conduce o agenție de digital în București. A primit o bursă la New York pentru a studia comedia și de atunci și-a descoperit pasiunea, stand-up comedy. Crede că una dintre cele mai bune decizii din viața ei a fost când și-a dat demisia și a plecat pe cont propriu. Andreea o să vorbească despre sursa ideilor bune, ce funcționează la ea, despre creativitate ca și concept, dar și stare de spirit.

Sesiunea de povești inaugurată de doi piloți, Alex Roșiu și Octavian Drăgan

Să fii pilot înseamnă, de fapt, să ai propriul business. Trebuie să ai o strategie de vânzare pentru a găsi sponsori care să susțină competițiile, să ai o strategie de personal branding și să te antrenezi constant să fii cel mai bun. Alex și Octavian ne vor povesti la NO.MAD Talks ce înseamnă să fii pilot, cum faci performanță în domeniul acesta și cum este să organizezi prima competiție de Time Attack.

Intrare pe bază de donație

Participarea se face pe baza undei donații și rezervarea locului prin completarea acestui formular. Cauza acestei ediții sunt Bătrânii din România. 1,5 milioane de bătrâni din România declară că se simt singuri sau inutili. Verifică pe site-ul lor care sunt modalitățile în care îi poți ajuta.