Vrem să ne vedem la față, să ne încurajăm și să facem perioada de izolare să treacă mai ușor și mai cu sens iar pentru asta am pregătit o serie de întâlniri cu specialiști care ne ajută să gestionăm cât mai bine situația de criză în care suntem. Începând de săptămâna aceasta vă invităm să participați la NO.MAD Talks Online Meetups, mici sesiuni de discuție cu psihologi, experți în time management, coaching, nutriție și sport. Ne vom vedea de două sau trei ori pe săptămână la meetup-urile online iar pe https://www.nomadtalks.ro/ publicăm jurnale de lucru de acasă primite de la freelanceri, dar și articole cu sugestii și recomandări de la freelanceri pentru cei lucrează de acasă pentru prima dată”, spun fondatorii comunității.

După ce aproape 30 de freelanceri, angajați și antreprenori au participat la primul meetup, Despre scenarită și cum să îți gestionezi emoțiile cu Ligia Moise, psiholog clinician, următoarele întâlniri planificate sunt:

Vineri, 20 martie (10:00 - 11:30)

Cum să îți organizezi timpul când lucrezi de acasă cu Madalina Preda, fondator Simplu e mai bun

Vineri, 20 martie (14:00 - 16:00)

Cum să-ți menții un mindset echilibrat cu Nora Neghina, psihoterapeut

Luni, 23 martie (10.00 - 12.00)

Care sunt provocările freelancerilor în perioada de criză cu Iunieta Sandu și Anca Spiridon, NO.MAD Talks

Miercuri, 25 martie (11:00 - 13:00)

Cum să îți menții starea de productivitate cu Andreea Baudici, Coach

Meetup-urile sunt gratuite, iar locurile se rezervă completând formularul următor - https://forms.gle/DcUJacwH3vm9pp728.

Participanții primesc cu o zi înainte de meetup pe e-mail toate detaliile tehnice de care au nevoie pentru a intra în conferință.