Ambele periferice se bazează pe tehnologia Razer HyperSpeed, o tehnologie wireless care oferă viteze cu 25% mai bune decât alte tehnologii de gaming fără fir.

Având cea mai mică latență de acționare a butoanelor (comparat cu orice altă tehnologie de mouse fără fir), Razer HyperSpeed asigură cele mai bune viteze, înregistrând apăsările de buton și mișcările mouse-ului în mod instant.

Este încorporată și o versiune îmbunătățită a tehnologiei Adaptive Frequency Hopping, care garantează o conexiune wireless fără lag, scanând în mod constant frecvențele canalelor pentru interferențe și schimbându-le în timp real dacă sunt detectate conflicte.

Noul Razer Basilisk Ultimate este echipat cu același senzor optic, Focus+ 20K DPI, ca Razer Viper Ultimate. Mouse-ul este echipat și cu noi tehnologii inteligente precum Smart Tracking, Asymmetric Cut-Off și Motion Sync și cu switch-uri optice,ce nu necesită contact fizic pentru a transmite semnalele electrice către PC.

Acest mouse vine la pachet cu Razer Mouse Dock, care poate indica fie nivelul de descărcare a dispozitivului, fie gradul de încărcare a bateriei. Jucătorii pot folosi mouse-ul și în modul pe fir.

Razer Basilisk Ultimate și Razer Mouse Dock vin cu prețuri pornind de la 189,99 Euro

Noul Razer Basilisk X HyperSpeed folosește tehnologia Razer™ HyperSpeed Wireless pentru cele mai bune rezultate fără fir și încorporează același senzor optic 5G cu 16.000 DPI ca deosebit de popularul Razer DeathAdder Elite.

Mouse-ul Basilisk X HyperSpeed poate fi conectat fie folosind tehnologia Razer™ HyperSpeed Wireless, fie prin tehnologia Bluetooth. Utilizatorii pot opta pentru conexiunea Bluetooth pentru a obține o durată de funcționare de până la 450 de ore, cea mai mare durată pentru un mouse de gaming wireless disponibil pe piață la ora actuală.

Prețuri pornind de la 69,99 Euro.