Valeriu Ion, directorul general al iSTYLE România, Bulgaria și Adria, a spus că e o premieră că România se află în primul val de lansări și că „Piața românească a devenit din ce în ce mai semnificativă în universul Apple, odată cu numărul tot mai mare de utilizatori și, implicit, cu creșterea vânzărilor an de an.”

„De exemplu, în 2022, am înregistrat o dublare a precomenzilor datorită cantității mai mare de produse alocate. Ne așteptăm ca acest trend să se păstreze și în perioada următoare”, a adăugat acesta.

iPhone 14 promite o durată de viață mai mare a bateriei, un șasiu mai durabil și conectivitate 5G.

Dispune de o dimensiune a ecranului de 6.1 inci, camere foto îmbunătățite și inovații în ceea ce privește siguranța.

iPhone 14 realizează fotografii și videoclipuri mai bune datorită noilor sisteme de camere performante TrueDepth, Ultra Wide și Photonic Engine – un sistem de ultimă generație pentru procesarea fotografiilor.

Modelul conține cipul A15 Bionic cu un GPU cu 5 nuclee, care oferă performanțe bune pentru sarcini de lucru solicitante și este proiectat cu elemente de siguranță incorporate. Variantele de culori posibile sunt: Albastru, Midnight, Starlight, Mov și (PRODUCT) RED.

Prețul pentru iPhone 14 începe de la 4 899 lei pentru modelul de 128GB.

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max dispun de noi tehnologii, care includ Dynamic Island – un mod intuitiv de a te bucura de noul iPhone.

Având la bază procesorul A16 Bionic, iPhone 14 Pro introduce un sistem pro de camere foto, cu prima cameră principală de 48 MP, cu un senzor quad-pixel și Photonic Engine, un procesor de imagini îmbunătățit care transformă fotografiile obținute în lumină scăzută.

iPhone-ul include și tehnologii utile chiar și în situații de urgență, cu funcții precum Emergency SOS prin satelit și Crash Detection.

Cu dimensiunile de 6,1 inci și 6,7 inci, ambele modele includ un nou display Super Retina XDR cu ProMotion, care dispune de afișaj Always-On, pentru prima dată pe un iPhone, activat de o rată de reîmprospătare de 1 Hz și mai multe tehnologii extrem de eficiente pentru durata de viață a bateriei.

Acest lucru face noul Lock Screen și mai util, păstrând disponibile ceasul, widget-urile și activitățile live la o simplă privire, iar luminozitatea de 2000 de niți este de două ori mai puternică decât la iPhone 13 Pro.

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max se găsesc în patru culori noi: Deep Purple, Argintiu, Auriu și Space Black.

iPhone 14 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile de la 6 349,99 lei și, respectiv, 7 099,99 lei pentru versiunile de 128GB.

Apple Watch Series 8 vine cu o tehnologie și o performanță îmbunătățite, precum și cu inovații importante în materie de siguranță.

Acesta are un ecran mare, Always-On Retina și este realizat dintr-un cristal frontal puternic, rezistent la fisuri.

Cu o durată de viață de 18 ore a bateriei, noul ceas se bazează pe funcții de sănătate și siguranță, cum ar fi aplicația ECG și detectarea căderii, introducând capabilități de detectare a temperaturii, estimări retrospective ale ovulației, Crash Detection și roaming internațional.

Apple Watch Series 8 este prezentat în carcase din aluminiu și oțel inoxidabil în două dimensiuni, 41 mm și 45 mm și este compatibil cu toate curelele. Culorile carcasei din aluminiu sunt: starlight, midnight, argintiu și (PRODUCT) RED, în timp ce carcasa din oțel inoxidabil este disponibila pe argintiu, grafit și auriu.

Apple Watch Series 8 pleacă de la 2 499,99 lei.

iPhone 14 Plus va ajunge în România în prima parte a lunii octombrie, Apple Watch Ultra și AirPods Pro generația 2 vor fi disponibile la sfârșitul lui septembrie.

iSTYLE estimează pentru anul 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 120 milioane de euro, cu aproximativ 50% mai mare decât anul trecut. Compania se va concentra pe două direcții de dezvoltare: extinderea magazinelor fizice pentru o acoperire cât mai bună la nivel național – până la sfârșitul anului, va exista un magazin iSTYLE și în Oradea - și implementarea unui nou concept store în spațiile din București, în cea de-a doua parte a anului viitor.