Cele mai noi PC-uri din seria EliteBook 800, ZBook Firefly 14 și ZBook Firefly 15 oferă noi capacități care permit utilizatorilor de business, echipelor IT și creatorilor de conținut:

  • Productivitate de oriunde. Aceștia pot rămâne conectați și pot lucra practic de oriunde la cea mai mare viteză de conexiune posibilă cu rata de date gigabit Wi-Fi 6, 4G LTE sau 5G,. Noul sistem de reducere a zgomotului, bazat pe Inteligență Artificială, elimină zgomotele de fundal și ale mișcărilor pe tastatură în timpul conferințelor virtuale. HP QuickDrop îi ajută pe utilizatori să transfere rapid și sigur fotografii, videoclipuri și fișiere, între un computer HP și telefon.
  • Să lucreze relaxați. PC-urile HP Elite și stațiile de lucru HP fac parte din gama celor mai sigure și mai ușor de gestionat PC-uri din lume. Noua funcție integrată Tile permite utilizatorilor să localizeze cu ușurință computerele, indiferent dacă sunt în apropiere sau la mare distanță. Noua tehnologie HP de detectare a intruziunilor, HP Tamper Lock, blochează computerul dacă a fost deschis sau compromis fizic și notifică utilizatorul. Pentru o igienizare rapidă, dispozitivele pot fi curățate cu șervețele obișnuite pentru uz casnic, iar HP Easy Clean dezactivează ecranul tactil, tastatura și clickpad-ul printr-o simplă apăsare de buton, pentru a putea curăța dispozitivul fără a fi oprit. HP Sure View Reflect oferă discreție utilizatorilor, activând o imagine reflectorizantă când ecranul este privit din lateral.
  • Să aprecieze utilizarea materialelor provenite din surse sustenabile. PC-urile fac parte din cel mai sustenabil portofoliu de computere din lume. Pentru carcasa difuzoarelor a fost folosit plastic recuperat din apropierea oceanelor, iar ambalajul a fost realizat 100% din materiale provenite din surse sustenabile.

Laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 sunt ușoare, flexibile și dispun de conexiune și de funcții de colaborare excelente pentru a susține orice business. Echipate cu procesoare Intel Core de generație 11, dispozitivele sunt proiectate pentru a răspunde nevoii de mobilitate acasă, la birou și în orice alt loc.

Seria HP EliteBook 800 G8, disponibilă cu ecrane de 13,3", 14" și 15,6", oferă utilizatorilor un laptop puternic, extrem de sigur și durabil, cu o durată mare de viață a bateriei, care le garantează conexiunea și productivitatea oriunde ar avea biroul. HP EliteBook 850 G8 are o opțiune de grafică NVIDIA GeForce MX450 pentru performanțe superioare. Cum numeroși utilizatori, dar și echipe IT lucrează de la distanță, funcția HP Patch Assistant îi ajută pe experții IT să monitorizeze starea de funcționare și gradul de securizare a dispozitivelor HP folosite de angajați prin automatizarea actualizărilor esențiale.

Noul HP ZBook Firefly G8, disponibil cu un ecran de 14”și de 15,6”, oferă utilizatorilor aflați în continuă mișcare puterea și performanțele necesare pentru a proiecta în 2D și pentru a revizui preluările în 3D. Concepută pentru a satisface o mare mobilitate și cântărind de la doar 1,35 kg, ZBook 14 este cea mai ușoară stație de lucru mobilă din lume, cu un ecran în culori de mare acuratețe.

  • Cu ecranul DreamColor cu un miliard de culori, care oferă o fidelitate vizuală excepțională, utilizatorii se pot bucura ca de o adevărată pictură digitală.
  • Utilizatorii care lucrează remote rămân productivi. Pot obține performanțe îmbunătățite cu noua grafică profesională NVIDIA T500, cu 4 GB GDDR6 VRAM și cu o capacitate grafică de până la trei ori mai mare față de generația anterioară. Și pot fi mai productivi chiar dacă folosesc mai multe aplicații, precum cele pentru conferințe video, navigare pe net și streaming.
  • ZCentral Remote Boost oferă utilizatorilor un mod revoluționar de colaborare, profitând de accesul de la distanță la stații de lucru desktop mai puternice aflate la birou. Capacitatea de colaborare în timp real a acestei soluții permite colaborarea între echipe și aplicații de la distanță cu aproape orice dispozitiv.

În plus, ZBook Studio și Create G7 vor fi disponibile în curând cu Ubuntu 20.04 și cu instrumente preîncărcate de prelucrare a datelor științifice. Acest lucru înseamnă că oamenii de știință pot începe imediat munca cu noul PC, în loc să piardă timp căutând și instalând instrumentele necesare. Acest set de soluții hardware și software va permite oamenilor de știință să-și eficientizeze munca și să-și sporească performanțele cu flexibilitatea unui ZBook.

Prețuri și disponibilitate

  • Noile modele din seria HP EliteBook vor fi disponibile spre sfârșitul lunii ianuarie, la un preț începând de la 1.345 Euro.
  • Seria HP ZBook Firefly 14 G8 va fi disponibilă spre sfârșitul lunii ianuarie, la un preț începând de la 1.662 Euro.