Gama Neo QLED

Noile televizoare Neo QLED 8K si 4K oferă cea mai bună calitate a imaginii datorită tehnologiei Quantum Mini LED și a procesorului Procesor Neuronal Quantum, care susține procesarea în 14 biți și procesul de AI Upscaling. În plus, opțiunile Shape Adaptive Light Control (controlul precis al luminii, fără “efect de înflorire” și cu un contrast precis) și Real Depth Enhancer Pro (AI detectează zonele pe care se concentrează ochii și îmbunătățește profunzimea imaginii) oferă senzația unei imagini tridimensionale.

Gama OLED

Gama OLED 2023 este disponibilă acum în trei opțiuni: de 55, 65 inci, precum și un model ultra-mare de 77 de inci, disponibil în curând. Noile televizoare au integrate tehnologia Quantum Dot, care se regăsește pe gama Neo QLED, precum și procesorul Neuronal Quantum – păstrând punctele forte ale tehnologiei OLED și îmbunătățind în același timp limitările legate de luminozitate și reprezentarea culorilor.

Pentru prima dată pe un televizor OLED, Samsung OLED vine cu certificarea AMD FreeSync Premium Pro, pentru cea mai bună experiență de joc.

Conectivitate prin Smart Things

De asemenea, noile game vin cu capabilități extraordinare de conectivitate. SmartThings este aplicația care sincronizează automat nu doar dispozitivelele Samsung, ci și aparatele terțe și dispozitivele compatibile IoT. Televizoarele Samsung pot deveni hub-ul central de control pentru dispozitivele smart compatibile, din casă.

La achiziția oricărui televizor din noua serie Neo OLED și OLED 2023 de pe samsung.com/ro utilizatorii vor primi un soundbar HW-8000 cadou și 500 de lei în puncte Samsung Rewards, valabile la viitoare comenzi pe site.

De asemenea, oferte speciale pentru precomanda noilor televizoare Neo OLED și OLED 2023 pot fi descoperite si în magazinele partenerilor Samsung autorizați.